Meslek Lisesinden, Anadolu Lisesine nakil aldım.

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Selamlar. Meslek Lisesinden 68 ortalamamla bir Anadolu Lisesine nakil aldım. 9.sınıfın 2.döneminde. Malum okullar kapandığı için bi üst sınıfa geçtik ama bilmediğim bir şey var. Meslek Lisesinde Almanca dersi olmadığı için Almancadan sorumlu olacak mıyım?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Müfredata zorunluysa tabii ki de sorumlusunuz.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
vermek zorundasın diye biliyorum çok zor bir ders değil zanten ing devamı ezberle ezberle geç

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Sağ olun teşekkürler. Şimdi ben bunu diyelim 10.sınıf sonuna kadar veremedim. 10.sınıfta Almancadan kalmasam bile 11e geçince hem 9u, hem 10u mu vereceğim?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Sağ olun teşekkürler. Şimdi ben bunu diyelim 10.sınıf sonuna kadar veremedim. 10.sınıfta Almancadan kalmasam bile 11e geçince hem 9u, hem 10u mu vereceğim?
Sorumluluğunuzu 12.sınıfa kadar verebilirsiniz. 12.sınıfta veremezseniz mezun olamıyorsunuz.

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Bu önümdeki 3 sene boyunca normal Almanca sınavlarımdan kalmadığım sürece sadece 9.sınıftaki sorumluluğumu vereceğim yani öyle mi?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,881
hayatının hatasını yapmışsın, hayırlısı.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
9. Sınıfta almanca dersin yokmuş ondan dolayı görmediğin bir dersin sorumluluğuna kalmazsın merak etme, 10. Sınıfta kalırsan anca öyle.

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
hayatının hatasını yapmışsın, hayırlısı.
Niye ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

9. Sınıfta almanca dersin yokmuş ondan dolayı görmediğin bir dersin sorumluluğuna kalmazsın merak etme, 10. Sınıfta kalırsan anca öyle.
9.sınıfın 2.döneminde Anadolu Lisesine geçtim ama vardı okullar kapandı bir üst sınıfa geçtik

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Niye ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

9.sınıfın 2.döneminde Anadolu Lisesine geçtim ama vardı okullar kapandı bir üst sınıfa geçtik
Peki o dersin sınavına vs girdin mi kaldın mı dersten kalmadıysan birşey olmaz, eokul üzerinden sorumlu olduğunuz dersleri görebilirsiniz.

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Peki o dersin sınavına vs girdin mi kaldın mı dersten kalmadıysan birşey olmaz, eokul üzerinden sorumlu olduğunuz dersleri görebilirsiniz.
Eokulda öğrencinin sorumlu olduğu ders yok yazıyor. Dersin sınavına da girmedim hiç meslek lisesinde yoktu ilk dönem, 2.dönemin 3.haftası da Anadoluya geçiş yaptım ve sınav haftası gelmeden okullar kapandı virüsten dolayı.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Eokulda öğrencinin sorumlu olduğu ders yok yazıyor. Dersin sınavına da girmedim hiç meslek lisesinde yoktu ilk dönem, 2.dönemin 3.haftası da Anadoluya geçiş yaptım ve sınav haftası gelmeden okullar kapandı virüsten dolayı.
O zaman birşey olmaz, sınavına girmediğin bir dersin sorumluluğuna giremezsin, zaten ilk dönem notlarıyla geçirdiler.

Cerberusss

Asistan
Reaksiyon puanı
50
O zaman birşey olmaz, sınavına girmediğin bir dersin sorumluluğuna giremezsin, zaten ilk dönem notlarıyla geçirdiler.
Sınıf hocasına sordum gireceksin diyor. Eğitim sistemi çok kötü cart curt şeyleri hiç takmazdım banane ben okulumu okur giderim kafasındaydım da, bu eğitim sistemi harbiden çok kötü :D Girmediğim dersin sorumluluğuna giriyorum şaka gibi. Bi de tek baraj ders Edebiyat diyorlar. E niye giriyorum o zaman :D

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sınıf hocasına sordum gireceksin diyor. Eğitim sistemi çok kötü cart curt şeyleri hiç takmazdım banane ben okulumu okur giderim kafasındaydım da, bu eğitim sistemi harbiden çok kötü :D Girmediğim dersin sorumluluğuna giriyorum şaka gibi. Bi de tek baraj ders Edebiyat diyorlar. E niye giriyorum o zaman :D
Girmezsin.