Meslek lisesi rezilliği

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
İyi ki liseyi bıraktım diyorum bazen de... bir de öndeki gülenler yok mu... Hoca da öyle duruyor hala....Aklım almıyor ya nasıl oluyor da komalık edene kadar dövmüyor acaba... Lan işten kovulursan kovul diyeceğim de ekmek parası diyelim ama bu da katlanacak şey değil:

Buyrun : Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=vgop9EyDa8s

Bilenler vardır bilmeyenler de görsün duysun bu kırmızı şerefsizi.

Herkesin tek kelime de olsa yorumlarınızı bekliyorum....

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Türkiyedeki Meslek Liseleri Liselerin yüzkarasıdır okuldan soğutur dersten soğutudur doğru düzgün meslek sahibi olamazsın arkan sağlam değilse illaki biri başına bela olur

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Türkiyedeki Meslek Liseleri Liselerin yüzkarasıdır okuldan soğutur dersten soğutudur doğru düzgün meslek sahibi olamazsın arkan sağlam değilse illaki biri başına bela olur
Şu şerefsiz gibiler daha var diyorsun yani. doğru..

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Aynen öyle hala düzgün okullardan birine gittiğim için şanslıyım.Bu nasıl bir terbiyesizlik.Hadi hocanın bişey dememesini geçtim.Öğrenci nasıl yetişmiş.Herhalde helada doğurulup unutulmuş ta terbiye almadan bu yaşa gelebilmiş.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Aynen halbuki almanyada başı bunlar çekiyor meslek liseleri adamlar nasıl sanayi ülkesi oldular ayrıca sanayi ülkesi diyoruz diyoruz ama ülkenin yüzde 80 ide orman bi onlara bak bi bize sonra almanya bizi kıskanıyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Var zaten kızlarda yoktur okulda tam bir dengesizlik söz konusu
Yok onlarında beteri var yeni türedilerde allahtan bizde yok.Yani Anadolu/Fen.

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Aynen halbuki almanyada başı bunlar çekiyor meslek liseleri adamlar nasıl sanayi ülkesi oldular ayrıca sanayi ülkesi diyoruz diyoruz ama ülkenin yüzde 80 ide orman bi onlara bak bi bize sonra almanya bizi kıskanıyor.
Zamanında İspyanyaya gitmiş arkadaşlarım var meslek lisesinden geldikleri zaman nasıldı diye sorduklarımda cennet diyorlar başka bir şey demiyorlar

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Aile terbiyesi almış bir insanın yapabileceği şeyler değil bunlar. Her anne babanın ilk önce nasıl çocuk yetiştirileceğini öğrenmesi gerekir. Ben eğitim hayatım boyunca bir tane öğretmenime saygısızlık yapmadım. Bunları atacaksın okuldan gidip it gibi çalışacaklar ondan sonra o sıraların değerini anlarlar.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Aile terbiyesi almış bir insanın yapabileceği şeyler değil bunlar. Her anne babanın ilk önce nasıl çocuk yetiştirileceğini öğrenmesi gerekir. Ben eğitim hayatım boyunca bir tane öğretmenime saygısızlık yapmadım. Bunları atacaksın okuldan gidip it gibi çalışacaklar ondan sonra o sıraların değerini anlarlar.
Sadece atmakla olmaz o şuna benzer adam öldürüp 3 yılda çıkmaya .Önce sopa sonra haydi yola !!

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Şu öndeki kızlar bile gülüyor be bir tane de adam yokmuş demek ki...

Emre Gökgedik

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Disiplin, genel olarak benim gördüğüm kadarıyla pek sevilmiyor ülkemizde.

Tabii ki burada büyük bir oranda suçlu öğrenciler. Fakat, bana sorarsanız, diğer suçlular tüm öğretmenlerimiz. Aşırı inisiyatif kullanımına bağlı olarak, ülkenin eğitim sistemindeki disiplin, istikrar gibi kavramların düşüşte olması artık gerçekten can sıkıcı hallere gelmiş vaziyettedir. Yapılması gereken, bakanlık tarafından derhal tüm eğitim kurumlarına bu yönetmeliklerin uygulanmasının önemini hatırlatmak.

Öğretmenin ve öğrencinin belirli hakları ve yükümlülükleri vardır(bkz: Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği). Buradan bir alıntı yapalım ve bu olaydaki duruma ilişkin kuralları inceleyelim isterseniz.

(2) (Değişik cümle:RG-1/7/2015-29403) Okuldan 1-5 gün arasında kısa süreli uzaklaştırma cezasını gerektiren fiil ve davranışlar;
a) (Değişik:RG-28/10/2016-29871) Kişilere, arkadaşlarına, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve diğer çalışanlarına karşı okul içinde ve dışında sözle, davranışla veya sosyal medya üzerinden hakaret etmek, hakareti paylaşmak, yaymak veya başkalarını bu davranışa kışkırtmak,
l) (Ek:RG-1/7/2015-29403) (Değişik:RG-28/10/2016-29871) Millî ve manevi değerlere, genel ahlak ve adaba uygun olmayan tutum ve davranışlarda bulunmak.
p) (Ek:RG-1/7/2015-29403) Genel ahlak ve adaba uygun olmayan, yanlış algı oluşturabilecek tutum ve davranışları alışkanlık hâline getirmek.
r) (Ek:RG-1/7/2015-29403) Kişilere, arkadaşlarına ve okul çalışanlarına; söz ve davranışlarla sarkıntılık yapmak, iftira etmek, başkalarını bu davranışlara kışkırtmak veya zorlamak, yapılan bu fiilleri sosyal medya yoluyla paylaşmak, yaymak,
(4) Örgün eğitim dışına çıkarma cezasını gerektiren davranışlar;
ğ) Okul çalışanlarının görevlerini yapmalarına engel olmak için fiili saldırıda bulunmak ve başkalarını bu yöndeki eylemlere kışkırtmak,
Cezaya neden olan davranış ve fiilin tekrarlanması
MADDE 166- (Değişik: RG 16/9/2017-30182)
(1) Disiplin cezası verilmesine sebep olmuş bir fiil veya davranışın bir öğretim yılı içerisinde tekrarında veya aynı cezayı gerektiren farklı bir fiil veya davranışın gerçekleşmesinde bir derece ağır ceza uygulanır.

"Çağdaş bir cumhuriyet kurmak demek, milletin insanca yaşamasını bilmesi, insanca yaşamanın neye bağlı olduğunu öğrenmesi demektir."
"Disiplin başarının esasıdır."
-M. Kemal Atatürk

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Ne yapsın ki adam birine vuruyor anlıyor mu laftanda dayaktanda anlamaz olmuş arsızlar belli ki. Öğretmen çocuğu olarak bunların küçüklükten beri böyle olduklarını görüyorum dokunsan hemen velisi bir yere şikayet eder hiç olmazsa o kırmızılı mahluk hocayı bıçaklar serbest kalır.... El mahkum durumdalar ailenin vermediği terbiyeyi öğretmen bu yaştan sonra nasıl versin