Merhaba arkadaşlar... Ben bu sene liseye geçiyorum yalnız puanımın yettiği anadolu liseleri kötü olduğundan meslek lisesine yönelcem (galiba meslek lisesinin ortamıda kötü)... benim takıldığım konu şu şimdi ben lise 2 de bilişim bölümünü seçicem yani ben şimdiden işimi garanti alarak bilişim bölümü olan bi meslek lisesini seçtim... bugün okula gittiğimde dediler ki "anadolu lisesinde bölüm yok..." bide deediler ki "meslek lisesine gidersen üniversite okuyamazsın" yani ben şimdi çok kararsız kaldım anadolu lisesi mi seçeyim meslek lisesi mi seçeyim lütfen yardım edin....
NOT: eğer iyi bi anadolu lisesinde boş kontenjan çıkarsa oraya başvurcam ama bu nakil işlemleri eylül sonuna kadar devam etcek yani diyelim ki kasım ayında falanca lisesinde 3 kişilik boş kontenjan çıktı ben kasım ayındada nakil yapabilir miyim???
:blink:
NOT: eğer iyi bi anadolu lisesinde boş kontenjan çıkarsa oraya başvurcam ama bu nakil işlemleri eylül sonuna kadar devam etcek yani diyelim ki kasım ayında falanca lisesinde 3 kişilik boş kontenjan çıktı ben kasım ayındada nakil yapabilir miyim???