Tabiki helaldir emek var hocamMerhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Kullandığım tüm programlar yasaldır.
Niye helal olmasın ki? Hakkınızla düzgün bir işte çalışıyorsanız o para size helaldir.Merhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Din hocaları, genellikle içinde insan karakteri olan her iş haram demişlerdi.Niye helal olmasın ki? Hakkınızla düzgün bir işte çalışıyorsanız o para size helaldir.
PC oyunu.oyun ne oyunu?
HelalMerhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Crack warez kullanmadıkça sıkıntı yok efendim.tabii ki helal para.Merhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Tabiki helaldir neden bahsediyorsun tüm yazdığın programlar oyunlar hepsini kendi uğraşlarına yapıyorsun. Helaldir.Merhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Neden helal olmasın? O kadar emek veriyorsun didiniyorsun kod yazıyorsun. Ama korsan bir geliştirme programı kullanıyorsan ya da eşya veya konu çalıyorsan helal değildir bence.Merhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Konu çalma değilde eski oyunlardan esinleniyorum.Neden helal olmasın? O kadar emek veriyorsun didiniyorsun kod yazıyorsun. Ama korsan bir geliştirme programı kullanıyorsan ya da eşya veya konu çalıyorsan helal değildir bence.
Var. İnsanlar, hayvanlar vb.Din adamları canlı resmi yapmanın günah olduğunu söylüyor yani canlı resmi yoksa sorun yok.
Niye helal olmasın ki?Merhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
Bilmiyorum.Niye helal olmasın ki?
içeriğini ve konusunu kastetmiştim.PC oyunu
İçeriği projeye göre değişiyor.içeriğini ve konusunu kastetmiştim.
Teşekkür ederim.yasal uygulamalar kullanıyorsun, kendin geliştiriyorsun. çalıp çırptığın birşey yoksa herşey yasal demektir. neden para kazanmayasın? tabiki de helaldir.
emek harcadığın, çalmadığın ortaya insanlığa yararlı herhangi bir şey çıkardığın her meslek sevaptırMerhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
O zaman benimki haram.emek harcadığın, çalmadığın ortaya insanlığa yararlı herhangi bir şey çıkardığın her meslek sevaptır
TABİKİDE helaldir keşke tüm insanlar böyle olsaMerhabalar, ben oyun geliştiriyorum ve bu mesleğimden para kazanıyorum. Bu mesleğimde kazandığım para sizce helâl midir?
nE?O zaman benimki haram.
niyeO zaman benimki haram.
Sanırım kafam karışık.TABİKİDE helaldir keşke tüm insanlar böyle olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
nE?
Fikir çalmadım sadece esinleniyorum.sen bu oyunun fikrini birinden mi çaldın. Bir oyunun birebir aynısını mı kopyaladın, Seninle beraber çalışna birinin emeğini mi çaldın eğer hiç birini yapmadıysan helaldir