tek-kullanımlık
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Herkese merhabalar.Konuya hemen giriyorum.Bende mesh özelliği olan iki modem var.Bilgisayarcıya götürdüm ve ayarlattırdım.Ancak mesh yaptığım modemlerden birisi benim katımda diğeri ise aşşağı katta kullanılacağı için kablo uçlarındaki jakları kestim.Jak pensem var.elimde birkaç tane jak kaldı yardım eder misiniz özel bir sıralaması var mı yoksa
turuncu beyaz-turuncu
yeşil beyaz-mavi
mavi beyaz-yeşil
kahverengi beyaz-kahverengi
düzeni mi olacak? ben bu düzenle iki modeme de 4er tane toplam 8 tane jak harcadım ancak bir türlü beceremedim.Kablo sıralaması tamamen doğru eğer benim dediğim gibiyse.Yoksa başka bir düzen mi var varsa nedir?Ve iki ucu da ethernet uçlarına mı takılmalı?
Sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Fazla bilimsel konuşmaya gerek yok kendinizi yormayın çünkü anlamıyacağım
turuncu beyaz-turuncu
yeşil beyaz-mavi
mavi beyaz-yeşil
kahverengi beyaz-kahverengi
düzeni mi olacak? ben bu düzenle iki modeme de 4er tane toplam 8 tane jak harcadım ancak bir türlü beceremedim.Kablo sıralaması tamamen doğru eğer benim dediğim gibiyse.Yoksa başka bir düzen mi var varsa nedir?Ve iki ucu da ethernet uçlarına mı takılmalı?
Sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Fazla bilimsel konuşmaya gerek yok kendinizi yormayın çünkü anlamıyacağım