Mesajlarda ki Admin düzenlemesi görünmesin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Sources/Post.php 'de:
Kod:
		if (time() - $row['posterTime'] > $modSettings['edit_wait_time'] || $ID_MEMBER != $row['ID_MEMBER'])
		{
			$msgOptions['modify_time'] = time();
			$msgOptions['modify_name'] = addslashes($user_info['name']);
		}
Kod:
		if (!$user_info['is_admin'] && (time() - $row['posterTime'] > $modSettings['edit_wait_time'] || $ID_MEMBER != $row['ID_MEMBER']))
		{
		}

Kod:
			if (time() - $row['posterTime'] > $modSettings['edit_wait_time'] || $ID_MEMBER != $row['ID_MEMBER'])
			{
			}
Kod:
			if (!$user_info['is_admin'] && (time() - $row['posterTime'] > $modSettings['edit_wait_time'] || $ID_MEMBER != $row['ID_MEMBER']))
			{
			}

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=193057.0#quickreply

SuYag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm,benim phpbb2 classic temalı bir sitem var. sizden 2 konuda yardım istiyorum. 1. si, bende sitemde [h=1]Mesajlarda ki Admin düzenlemesinin görünmesin istemiyorum. Yazınızı görünce çok sevindim tam aradığım şey dedim ama yukarıda sözünü ettiğiniz kodları bulamadım. :( 2. ise forum ana sayfasında açtığım konuların üstünde moderatör yazısının görünmesini istemiyorum. Bu iki konuda yardım ederseniz çok sevineceğim. Saygılarımla...[/h]

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Üstteki SMF için bayağı eski kodlardır. sorununuz %100 olarak phpbb2 resmi forumunda vardır bir bakın :)

SuYag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim. sözünü ettiğiniz form ingilizce ve benim hiç ingilizcem yok. bu kodları başka nereden bulabilirim :)

SuYag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm 2. sini henüz bulamadım ama 1. sini çözdüm :) Meğer phpbb2 nin içindeki lang_turkish klasörünün içindeki lang_main.php den düzeltiliyormuş. ilgilenen arkadaşlara duyurulur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...