Mesajlamayı sildim uygulama yöneticisinden nasıl geri getireceğim?

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
salakca bi iş yaptım telefonumda rom falan filan yok sadece aldım kullanıyorum

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
öyle birşey yapamazsın diye düşünüyorum.marka model bilgisi verebilir misiniz.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Mesajlaşmayı nasıl sildin ? :D
Telefonun nedir ?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Telefonun Root'lu muydu? Gerçi Root'lu olmasa silemezsin de görev yöneticisinden nasıl sildin o ayrı mevzu.
Neyse Orjinal rom nasıl yüklenir, bununla ilgili bir araştırma yap istersen. Ya da XDA forumlarında da S3 için Message apk dosyasını da bir ara, belki tekrar geri yükleyebilirsin.

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun Root'lu muydu? Gerçi Root'lu olmasa silemezsin de görev yöneticisinden nasıl sildin o ayrı mevzu.
Neyse Orjinal rom nasıl yüklenir, bununla ilgili bir araştırma yap istersen. Ya da XDA forumlarında da S3 için Message apk dosyasını da bir ara, belki tekrar geri yükleyebilirsin.

yurt dışından aldık sadece imail geçirdik başka bitelefonun uygulama yöneticisinden verileri sildedim simdi hata veriyor mesajlaşma durduruldu diye telefonu fabrika ayarlarına dön dedim yine yok olmadı başka nasıl birşey yapabilirim message apk dedigin nerden nasıl bulunur

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
yurt dışından aldık sadece imail geçirdik başka bitelefonun uygulama yöneticisinden verileri sildedim simdi hata veriyor mesajlaşma durduruldu diye telefonu fabrika ayarlarına dön dedim yine yok olmadı başka nasıl birşey yapabilirim message apk dedigin nerden nasıl bulunur

Kardeşim vaktim olsa araştırırdım ama şu an müsait değilim. http://forum.xda-developers.com/ bu siteye gir, s3 ile ilgili kategoriyi bul, oraları bir araştır. Ya da yardımcı olacak başka bir arkadaş bekle. Geçmiş olsun, umarım düzelir sorunun.

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rootsuz telefonun sistem dosyalarını silemezsin . durdurmuş olabilirsin uygulama yöneticisi sistem dosyası silmez . root uninstal gibi uygulamalarla silersin ve geri yükleyebilirsin ancak sen rootla cihazı sonra root uninstal uygulamasıyla veya benzeri bir uygulamayla geri yükle

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sistem dosyası silinmez ama neyse sms programlarının birini yükle bakalım denemekte fayda vardır