Mesaj ve Başlık Düzenleyebilme Süreleri Değiştirildi

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Merhaba arkadaşlar;

Üyelerin bazen, forumda anlam veremediğimiz bir şekilde canlarının sıkılıp açtığı konuları ve yazdığı yazıları "düzenle" butonu ile içeriğini boşalttıklarına şahit oluyoruz.

Bu siz değerli üyelerin bilgi alma özgürlüğünü elinden aldığı gibi konu çöplüğü olmasına da neden oluyor.

O yüzden yanlış yazımlara ve unutulmuş bir şeyin eklenmesine yine olanak tanıyarak mesaj düzenleme süreleri şu şekilde değiştirilmiştir.

Konu ve mesaj düzenleme süresi, konu açıldıktan sonraki 15 dakikadır.
Anket düzenleme süresi yoktur. Anket açıldığı an üzerinde oynama yapılamaz.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
güzel olmuş bu olay.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bu olaya çok defa şahit oldum. Adam soru soruyor. Sorunun cevabını alınca kendi mesajını siliyor :D Ya da şöyle ilginç olaylar da oluyor. Çözüme ulaşınca bölüm moduna pm atıp konunun silinmesini istiyorlar.

İlginç gerçekten :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bunun bir çözüm olacağını sanmıyorum. Silecek adam 15 dakika sonra da siler. Bir konu açtığımda ve birşeyleri yanlış yazdığımı açınca farkettiğim zaman, tekrar düzenlemek için 15 dakika beklemem ne kadar mantıklı?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Konu açıldıktan 15 dk içerisinde düzenleme işlemi yapılıyor, sonrasında ise işlem yapılamıyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
15dk biraz az gibi gozukuyor haber kategorisinde sonradan onayli mesajların yer aldığını da düşünürsek.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Pardon ters anlamışım. Tabi o zaman işler değişir, güzel ve yerinde bir uygulama olmuş :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bence kötü bir uygulama olmuş.Birçok olayda artık yanlış anlaşılmalara tanık olacağız...Birini yanlış anlayıp sinirden laf ettikten sonra,olayın işini anlayıp sonradan düzenlemek için geldiğimde düzenleyememem çok hoş olmaz.Hatta konuya yeni ulaşanlar için sıkıcı bri durum olabilir.Şimdiden söylim,bu hoş olmadı...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hayırlı olsun ..:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu olaya çok defa şahit oldum. Adam soru soruyor. Sorunun cevabını alınca kendi mesajını siliyor :D Ya da şöyle ilginç olaylar da oluyor. Çözüme ulaşınca bölüm moduna pm atıp konunun silinmesini istiyorlar.

İlginç gerçekten :D

Aynen Necati kaç defa şahit olduk , konu sahibi sorun çözüldü diye konuyu silin kilitleyin diyor başkalarınında aynı sorundan muzdarip olabileceğini, yeni konu açmaktansa eski konudan devam edilirse daha iyi olacağını düşünmüyorlar.Oda yetmiyor gidip içeriği siliyor :)
Böylesi çok daha iyi oldu.

satürn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu karara şiddetle karşıyım.
zira daha önce yanlış bir kaç mesaj gönderdim ve ne mesajı silme yetkisi,kullanıcı adımı değiştirme yetkisi v.s. olmadığı için başka bir hesap açmak zorunda kaldım.
öbür kullanıcı adıma gelen cevapları görmek istemiyorum artık.
yöneticiler bu kararı gözden geçirmeliler.

S1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış uygulama.

Bu daha çok modların işine yarar.Daha fazla ban :D

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
bari 30 dk olsaydı 15 dk çok az aklıma bişey geliyo değiştireyimdiyorum değiştiremezsin diyo flood oluyo

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
gerçek den ya çok kıssa.insanız arada hata yapıyoruz.2 gün önce kalın harflerle konu açmışım yanlışlıkla.sonrada farkettim.düzeltemedim.aradan 1 saat sonra hop ceza puanı.ne yapacam her şeyi moderatörlerimi söylicem.ş harfini s yaparsın yanlış yazmışım.filan çok komik oluyor.bu uygulama kaksın hatta.

nightwalker_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kötü bir uygulama. bence açılan konuların silinmesinden, edit sorunu forumu daha çok çöplüğe götürür. inşallah vazgeçilir. yada üyecik rütbesinin üzerindeki kişilere bu yetki verilebilir.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bencede, bu kısıtlamayı belli bir rütbe seviyesine bağlayıp, oradan tüm dünyaya bir ışık gibi yaymak lazım :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Rütbe konusuna bende katılıyorum

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Atlanılan her rütbe için +1 dakika, SMS doğrulama için +5 dakika falan iyi olurdu :P

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Anlaşılan hiç ışık yok :( Halbuki, zamana bağlı olarak içeriğinin düzenlenerek geliştirilmesinin lazım olacağı pek çok konu formatı var. Bu durum biraz pireye kızıp yorgan yakmaya bezemiş.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gündem haberleri konusundaki mesajlarda hiç bir şekilde düzenlemeye izin verilmiyor.
15 dk. olayı orada da olsa iyi olurdu...