Mesaj Düzenleme

alperokur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Açtığımız konuları veya yazdığımız mesajları nasıl düzenleyebiliriz? Herhangi bir "Düzenle" butonu göremedim de, yardımcı olabilir misiniz?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
Bildiğim kadarıyla mesaj yazdığından 10 dakka sonra düzenlenemiyor.

Raporla butonunun yanında 3 nokta oluyor genelde ona Tıkla göreceksin.

alperokur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Bildiğim kadarıyla mesaj yazdığından 10 dakka sonra düzenlenemiyor.

Raporla butonunun yanında 3 nokta oluyor genelde ona Tıkla göreceksin.
Hocam çok saçma değil mi? Mesela link güncellemek istiyorum paylaştığım dosya ile ilgili neden düzenleyemiyorum konumu?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
Açtığımız konuları veya yazdığımız mesajları nasıl düzenleyebiliriz? Herhangi bir "Düzenle" butonu göremedim de, yardımcı olabilir misiniz?
60 dakika geçtikten sonra düzenleme özelliği söz konusu mesajınız için kapatılıyor. Ama yine de değiştirmek istiyorsanız raporlayıp, moderatörlerden rica edebilirsiniz.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
10 dakikaymış düzenleme süresi, sözde 10 dakika. Güldürmeyin beni, uyarı mesajında 300 dk. (5 saat) düzenleme sürem olduğunu söylüyor.

Konu düzenlemesi için 1 saat veriyor. Düzenleme limitini (süresini) arttırmak istiyorsan Creative ile özelden konuşabilirsin. Düzenleme butonu:
1616828531071.png

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
10 dakikaymış düzenleme süresi, sözde 10 dakika. Güldürmeyin beni, uyarı mesajında 300 dk. (5 saat) düzenleme sürem olduğunu söylüyor.

Konu düzenlemesi için 1 saat veriyor. Düzenleme limitini (süresini) arttırmak istiyorsan Creative ile özelden konuşabilirsin. Düzenleme butonu:
Ekli dosyayı görüntüle 145183
10 dakika konusunda emin değildim, akılda kalması için bir süre belirtmiştim. :)

Yani sonuç olarak süresi dolduktan sonra mesaj düzenleyebilmek için rapor atmak gerekiyor.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
10 dakika konusunda emin değildim, akılda kalması için bir süre belirtmiştim.
Nasıl yani? O zaman ben de akılda kalması için bir tane sayı uydurayım: 300 dakika.

2 saat geçti ve hâlâ düzenleyebiliyorum mesajı. Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.