alperokur
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Açtığımız konuları veya yazdığımız mesajları nasıl düzenleyebiliriz? Herhangi bir "Düzenle" butonu göremedim de, yardımcı olabilir misiniz?
Hocam çok saçma değil mi? Mesela link güncellemek istiyorum paylaştığım dosya ile ilgili neden düzenleyemiyorum konumu?Bildiğim kadarıyla mesaj yazdığından 10 dakka sonra düzenlenemiyor.
Raporla butonunun yanında 3 nokta oluyor genelde ona Tıkla göreceksin.
60 dakika geçtikten sonra düzenleme özelliği söz konusu mesajınız için kapatılıyor. Ama yine de değiştirmek istiyorsanız raporlayıp, moderatörlerden rica edebilirsiniz.Açtığımız konuları veya yazdığımız mesajları nasıl düzenleyebiliriz? Herhangi bir "Düzenle" butonu göremedim de, yardımcı olabilir misiniz?
10 dakika konusunda emin değildim, akılda kalması için bir süre belirtmiştim.10 dakikaymış düzenleme süresi, sözde 10 dakika. Güldürmeyin beni, uyarı mesajında 300 dk. (5 saat) düzenleme sürem olduğunu söylüyor.
Konu düzenlemesi için 1 saat veriyor. Düzenleme limitini (süresini) arttırmak istiyorsan Creative ile özelden konuşabilirsin. Düzenleme butonu:
Ekli dosyayı görüntüle 145183
Nasıl yani? O zaman ben de akılda kalması için bir tane sayı uydurayım: 300 dakika.10 dakika konusunda emin değildim, akılda kalması için bir süre belirtmiştim.