Mesaj başlığını düzeltemiyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Konu açınca yazdığımız mesajda değişiklik yapabiliyoruz ancak başlığa dokunamıyoruz.Bazen gerek oluyor.

Anket için de aynı şey geçerli anketi açtıktan sonra ufak bir hata yaptığımızı farkettikten sonra anket üzerinde düzenleme yapamıyoruz.Gerçi devam eden ankette köklü bir düzenleme yapmak ankette oy kullananlara saygısızlık olur ama bneim bahsettiğim anında bir müdahale.

Son olarak.Yaptığınız ödüllü yarışmalar ya da çekilişler foruma renk katıyor heyecan veriyor.Bunların daha sık olmasını rica etsem..?Hatta belirli bir düzene sokulmalı..

Çok şey mi istedim ...Neyse geriye kalan önerilerimi ileri bir tarihe saklayayım:)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Konu açınca yazdığımız mesajda değişiklik yapabiliyoruz ancak başlığa dokunamıyoruz.Bazen gerek oluyor.

Anket için de aynı şey geçerli anketi açtıktan sonra ufak bir hata yaptığımızı farkettikten sonra anket üzerinde düzenleme yapamıyoruz.Gerçi devam eden ankette köklü bir düzenleme yapmak ankette oy kullananlara saygısızlık olur ama bneim bahsettiğim anında bir müdahale.

Son olarak.Yaptığınız ödüllü yarışmalar ya da çekilişler foruma renk katıyor heyecan veriyor.Bunların daha sık olmasını rica etsem..?Hatta belirli bir düzene sokulmalı..

Çok şey mi istedim ...Neyse geriye kalan önerilerimi ileri bir tarihe saklayayım:)

+1:icon_::icon_:
ben de katılıyorum
özellikle daha çok yarışma daha çok ödül kısmına

Hatta + olarak SDN logolu t-shirt, mousepad, kupa vs bastırılmasını da önermek istiyorum :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
+1....

Ufak ama önemli değişiklikler :)

SDN Logo'lu T-shirt çok iyi olur :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hadi bakalım gündüz furyası bir el atın konuya da isteklerimiz şenlensin:)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
+1 daha
BEnde VArım Yanınızda Arkadaşlar :)

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabii önce güzel bir logo olması lazım. :)