Mesaj Aboneliği

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Forumda Bir Konuya Mesaj atıldığında O konuyu Tekrar takip edebiliyoruz, ancak Bazıları Takipten Çıkarmak İstediğimizde Profil kısmından ek uğraş vermek Zorunda kalıyoruz. Örnek verecek olursam "Ne dinliyorum" Konusuna vakti zamanında mesaj atmış'ım. "Mesajlarıma yazılan yeni cevaplar" kısmına girdiğimde devamlı orda oluyor. Aboneliği İptal edeyim dedim birde baktım 22 tane sayfayı tek tek gezip bulup iptal etmek gerekiyormuş. İsteğim "Haber ver" butonu Gibi "Takip iptal" diye bir buton eklemeniz. Şimdiden teşekkürler...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
uzun zamandır olması gerektiğini düşündüğüm bi özellik.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Aslında o takip olayı değil. Çünkü haber ver butonuna tıkladığınızda konuya gerçekten abone olmuş olursunuz. Böylece abone olduğunuz konuları takip edebilirsiniz, hatta güncelleme olursa size mail gönderilmesini dahi sağlayabilirsiniz. Ama "mesajlarıma yazılan cevapları göster" olayı, tamamen dinamiktir. O anda mesajlarınız olan konuları bulup güncellemeleri kontrol eder.

Yine de istediğiniz makul bir şey. Nitekim forum sistemini ilk öğrendiğimde ben de aynı şeyi istemiştim. O zaman yapıverelim.

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
ben o olayı anlayamadım şimdi nerde 22 sayfa çıkıyor?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
PcMaster, sen profildeki "haberdar edilme" bölümünden mi bahsediyorsun?
Onu yapmak daha kolay.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
PcMaster, sen profildeki "haberdar edilme" bölümünden mi bahsediyorsun?
Onu yapmak daha kolay.

Yok Seninde Yukardaki Mesajda belirttiğin Gibi Herhangi Bir Konuya Mesaj attığımızda daha sonraları Konuya her mesaj atıldığında "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevaplar" kısmına gelmesi. Bunu iptal etmek İstiyoruz :)

Arbalot dedi ki:
ben o olayı anlayamadım şimdi nerde 22 sayfa çıkıyor?

Profil Kısmında ki "Haberdar Edilme" Bölümününden bahsettim, yani takip ettiğimiz bir Konu Eski bir Konuysa onu iptal etmek İçin "Haberdar edilme" kısmına girince konuyu bulmak İçin sayfaları gezmek gerekiyor.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu benim de çok işime yarayacak bir özellik olur.Kimi zaman, bazı konulara nokta atışı yapıp çıkmak istiyorum ama sonradan "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster"de sabit konu olacağından içime atıyorum ;D
Ayrıca bir hata edip kendimi tutamayarak mesaj yazdığım konulardan kurtulmak istiyorum ama onlarca sayfa içinde attığım tek mesajı arayıp silmek biraz zor :S

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cinsiyetle alakalı bir durum mu? :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yardıma geldim. Şu birkaç gündür bu özellik olsa diye kendimi yiyip bitiriyorum hatta.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iol dedi ki:
Yardıma geldim. Şu birkaç gündür bu özellik olsa diye kendimi yiyip bitiriyorum hatta.

Değil mi :) Bu yüzden Güncellensin istedim ;) Üsttekiler bakın Size bulduk XX e hadi ama

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Arkadaşlar bu mesajı zaten kaydetmiştim, yani güncel olması için tepesine çökmenize gerek yok. Çalışmaya da başladım, ancak şu anda bulunduğum yerdeki bilgisayar canı sıkılınca kendiliğinden kapandığı için çalışmalarım yarıda kesilebiliyor. İnşallah bugün başaracağım.

Şu anda çalışmalar devam ettiği için arada bazen "mesajlarıma yazılan cevapları göster" kısmında sorun yaşayabilirsiniz. Okuduğunuz mesajlar okunmamış görünebilir, şimdiden özür dilerim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Evet arkadaşlar şu an itibariyle, "mesajlarıma yazılan cevapları göster" bölümüne girdiğinizde, bir daha bu listede görünmesini istemediğiniz konuları seçip (sağ tarafta işaretleme kutusu var), ondan sonra da aşağıda kendinden açıklamalı tuşa tıklayarak sonsuza kadar o konuyu takip listenizden kaldırabilirsiniz. (Hiç bir mesajınız da silinmemiş olacak böylece.)

Ayrıca buradan kaldırdığınız konular "yeni mesajları göster" bağlantısına tıkladığınızda da listelenmeyecek.

Tabi konular forumdan silinmediğine göre, bölümlerin içinde dolaşırken bu konulara rastlayabilecek, konulardan mahrum kalmayacaksınız. Yani bu konular hiç yokmuş gibi davranmayacak forum.

Tabi bu işlemi dikkatli yapmanızı tavsiye ediyorum, çünkü henüz listeden attığınız konuların bir listesini gösterecek bir sayfa yapmadım. Siz şu anda rahatlıkla istemediğiniz konuları takip listenizden kaldırabilirsiniz. Ben kaldırdığınız konuları listeleyen bir sayfa yapınca da pişman olup takip listenize geri almak istediğiniz konuları geri alabileceksiniz..

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel olmuş Elmacik teşekkürler.

Silinen konuların geri alınabilmesiyle daha da iyi olacak.Yalnız "yeni gönderilen mesajları göster" listesinden kaldırılması...Sadece "mesajlarıma yazılan yeni cevapları göster" listesinden kaldırılsaydı daha iyi olurdu.Bilmem arkadaşlar bana katılır mı?Bilmediğim diğer bir husus; çok şey istemiş olur muyum :*

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Elmacik çok teşekkür ederim ben de :)

Üyeleri memnun etmek size işkence gibi gelmiyordur umarım :D

Elektr10 güzel düşünmüşsün de, konuları takip etmek istemiyoruz en niyahetinde. Ne o başlıkta en bu başlıkta gözükmesinler gözümüze yahu :^) :P

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
elektr10 dedi ki:
Güzel olmuş Elmacik teşekkürler.

Silinen konuların geri alınabilmesiyle daha da iyi olacak.Yalnız "yeni gönderilen mesajları göster" listesinden kaldırılması...Sadece "mesajlarıma yazılan yeni cevapları göster" listesinden kaldırılsaydı daha iyi olurdu.Bilmem arkadaşlar bana katılır mı?Bilmediğim diğer bir husus; çok şey istemiş olur muyum :*
katılıyorum :D
süper olmuş elmacık teşekkürler

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iol dedi ki:
Elektr10 güzel düşünmüşsün de, konuları takip etmek istemiyoruz en niyahetinde. Ne o başlıkta en bu başlıkta gözükmesinler gözümüze yahu :^) :P
Pcmaster'ın örneğinden açıklayayım:Ne dinliyorsunuz konusu.
Normalde zırt pırt karşıma çıkmasını istemem bu konunun ama kotanın artma ihtimali olduğunda ilaç niyetine kullanılabilir.Yeni gönderilen mesajlara baktığımızda en son kimin mesaj gönderdiği görülüyor.Mesela buhran göndermişse hemen açarım konuyu ne dinliyor diye bakarım (:
Forumun "geri dönüşüm kutusu"ndan da alınabilir :) ama arada bir konunun kendisini hatırlatması fena olmazdı.

O kadar da önemli değil benim gibi düşünen olup olmadığını merak ettim, yokmuş :P

Ek:bdco varmış

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
katılmammı bi bakıyorum 3 sayfa dolmuş :D o değil geçen ay her sefer açardım kota aştı(6 gb :D ) bu ay açmıyorum sütten ağzı yanan hesabı :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bdco "çok şey istemiş olur muyum?" kısmına katılıyor olmasın. :P :#

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ikisinede katılıyorum :D yorumunada gülmekten katılıyorum :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
3 şeye birden katıldın yani :P

Elmacik, şöyle bir istekte bulunabilirim. Aynı sistem "Yeni gönderilen mesajları göster" kısmına da uygulanabilir mi? Cevap yazmamış olduğumuz ve listelenmesini istemediğimiz konular da olabiliyor.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sistem o kadarda müneccim değildir :D ama kategorilerden engelleme olabilir sanırım ama şu istemediğimiz konudan mesajınıza gelen cevaplar almasak iyi olurdu
hep aynı konular çıkıyoda :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
iol o da mümkün, ama bu konuda Troy'un fikrini soralım..

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Elmacik dedi ki:
Evet arkadaşlar şu an itibariyle, "mesajlarıma yazılan cevapları göster" bölümüne girdiğinizde, bir daha bu listede görünmesini istemediğiniz konuları seçip (sağ tarafta işaretleme kutusu var), ondan sonra da aşağıda kendinden açıklamalı tuşa tıklayarak sonsuza kadar o konuyu takip listenizden kaldırabilirsiniz. (Hiç bir mesajınız da silinmemiş olacak böylece.)

Ayrıca buradan kaldırdığınız konular "yeni mesajları göster" bağlantısına tıkladığınızda da listelenmeyecek.

Tabi konular forumdan silinmediğine göre, bölümlerin içinde dolaşırken bu konulara rastlayabilecek, konulardan mahrum kalmayacaksınız. Yani bu konular hiç yokmuş gibi davranmayacak forum.

Tabi bu işlemi dikkatli yapmanızı tavsiye ediyorum, çünkü henüz listeden attığınız konuların bir listesini gösterecek bir sayfa yapmadım. Siz şu anda rahatlıkla istemediğiniz konuları takip listenizden kaldırabilirsiniz. Ben kaldırdığınız konuları listeleyen bir sayfa yapınca da pişman olup takip listenize geri almak istediğiniz konuları geri alabileceksiniz..

çok teşekkürler elmacık