Üstteki
hiçbir şey bilmediğin belli.
DICE ve EA BF 3 duyurulduğundan itibaren çirkeflik yapıyor ve çocukça activision ı ve mw yi kötülüyor.
Kardeşim ben daha iyiyim diyebilirsin.Ama karşıdakine sen kötüsün diyemezsin işte senin mantığın.
Peki merlin ne yaptı ?
Baktıki bf ve mw konuları hit topluyor.Ve yorumlara baktılar bf fanboyları çok.
Bunlarda hiti arttırmak için bf yanlısı göründüler.
Şimdi ne yapıyorlar baktılar bf severler çok saldırgan şimdide cod yanlısı haberler yapıyor.
Bizim derdimiz oyun değil.Ne kadar saçma bir düşünce zamanında bf 2 ve cod 2 yi beraber oynamadık mı ?
Derdimiz liseli fanboyları kullanarak hit toplayan bu Merlininkazani.
2 hafta önce Facebookta her arap terörist değildir diye bir haber yazılmış.
Yorumlara baktım arapların rengi ve dini zaten kendi kadar pis tarzında bir yorum vardı.Yaklaşık bir hafta sonra kaldırdılar bu yorumu neden ? hit toplasın evet lanet olsun merlininkazanına...
hiçbir şey bilmediğin belli.
DICE ve EA BF 3 duyurulduğundan itibaren çirkeflik yapıyor ve çocukça activision ı ve mw yi kötülüyor.
Kardeşim ben daha iyiyim diyebilirsin.Ama karşıdakine sen kötüsün diyemezsin işte senin mantığın.
Peki merlin ne yaptı ?
Baktıki bf ve mw konuları hit topluyor.Ve yorumlara baktılar bf fanboyları çok.
Bunlarda hiti arttırmak için bf yanlısı göründüler.
Şimdi ne yapıyorlar baktılar bf severler çok saldırgan şimdide cod yanlısı haberler yapıyor.
Bizim derdimiz oyun değil.Ne kadar saçma bir düşünce zamanında bf 2 ve cod 2 yi beraber oynamadık mı ?
Derdimiz liseli fanboyları kullanarak hit toplayan bu Merlininkazani.
2 hafta önce Facebookta her arap terörist değildir diye bir haber yazılmış.
Yorumlara baktım arapların rengi ve dini zaten kendi kadar pis tarzında bir yorum vardı.Yaklaşık bir hafta sonra kaldırdılar bu yorumu neden ? hit toplasın evet lanet olsun merlininkazanına...