Merhabalar Foruma Radyo'nun Eklenmesi Forumu Renklendirecektir Diye Düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jibbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
herkeze merhabalar bence foruma radyo bölümü acılmalı ve radyo yayınıda olmalı
daha oncelerden 2009 2011 arasında sonyemin.com radyo yayıncılıgı yaptım gayet basit ve kullanışlı
secilecek radyo dj leri kendisine ayrılan yayın gunleri ve saatlerınde yayında olmaları onlar icin sürekli dj kalmaları için bir gerekce sebeb olur
yayın saatini aksatanlar bunu sürekli yapanlar radyo dj ligi elinden alınabilir.
kişisel görüşüm radyo konusunda elimden geldigi kadar arkdaşlara yardım eder ve anlatımda bulunurum
not :şuan sonyemin.com kapalı bir edebiyat ve bilgi forumuydu
fakat tüm admin ve modları ile baglantılarım halen mevcut her türlü destegi saglayacaklarının garantisini veriyorum

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
flatcast yada farklı bir server tarafından mı ? yoksa kendi server'i üzerinden mi :) oda önemli çünkü yoğunluk olur.. bu sefer forum sayfasındada yavaşLama olur.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bence kullanışlı olmayacaktır.
Diğer forumlarda ve bazı torrent sitelerinde var ve çok kullanışlı olmadığını düşünüyorum.
bence eklenmesin....

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
flatcast yada farklı bir server tarafından mı ? yoksa kendi server'i üzerinden mi :) oda önemli çünkü yoğunluk olur.. bu sefer forum sayfasındada yavaşLama olur.
flatcast üzerinden güzel olur diye düşünüyorum farklı olur kafasını dagıtmak ısteyenler gelir istek parcalarda bulunurlar yayınada alırız sohbet tarzında gecer...
benım ki sadece bir fikir beyanıydı karar sdn ailesine kalıyor :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Flatcast üzerinden olurda aslında yayın saati, dj falan :) uzun işlemler he deyince olucak şeyler değiller :)

ama winamp üzerinden olsa sam2 dj programlarıya falan olsa on numara olur bak djlik yaparım yalan yok :D

Akşamları gırgır programı yaparım :D

dj olurum :P :D

Reaksiyon puanı
4
Aman aman sakın ha. Portal yavaş, forum dahada yavaş. Eğer radyo eklenirse sayfalar 4 günde falan açılır.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cpanel üzerinde radyo eklentisi var. canlı yayın olmadığında mp3 atıp otomatik çaldırabiliyorsunuz vs. direk açılan birşey değilde buton koyulabilir..