Merhabalar Cisco Marka Modem Problemim Mevcut Yardımcı Olabilirmisiniz?

Play ßoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hepinize hayırlı geceler hayırlı hafta sonları dilerim bende bir adet cisco wag120n model adsl+2 modem mevcut fakat şöyle bir problem mevcut problemmi değilmi anlayamadım

benim bir önceki modemimi ttnet vermişti taattüt dolunca benden geri aldılar bende bu cisco wag120n modelini aldm

ben 2. katta oturuyorum normalde ttnetin verdigi modem ile full baglantı olmasda 4 diş felan çekiyordu laptop da fakat bu modemin kurulumunu yaptım 3.kattan çekmiyor desem yeri var hatta modemin tam üstünde duruyorm gene 2 diş?

acaba bunun wirelesinde şu kadar metre çeksin veya çekmesin diye açılabilecek bir opsiyonu mevcutda ben mi bilmiyorum? :crying:

gerci pekde anlamam yardımcı olabilirseniz inanın çok sevaba girersiniz yani benim gibi üst kattakilerde madur.
bu arada sitenizde yeniyim hepinize selamlar elini uzatacak yardımcı olacak olanlarada olmayanlarada şimdiden
Allah Razı Olsun
üründe bu http://www.hepsiburada.com/Liste/ci...ils.aspx?productId=bd97090&categoryId=3009801

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
mrb. verdiğiniz linkteki yorumlarda da çekim gücünden yakınanlar olmuş.

wpa2 sorunu
Murat YILMAZ (38), BEYOĞLU/İstanbul/Türkiye
Modemi kablo ile bağladığınızda sorun yok. lakin wireless ile araya bir duvar girdiğinde çekim gücü 1-2 lere düşüyor. Ayrıca wpa2 ile ne yaptıysam bağlanamadım.. şu an wep ile bağlı ve ara ara kopmalar yaşanıyor. ismine güvenip aldım ama beklediğim gibi çıkmadı.

beklentilerimi karşılamadı
Aytekin Cıvak (36), PENDİK/İstanbul/Türkiye
ürünü dün kullanama fırsatım oldu görüntü ve estetik çok güzel fakat kablosuz iletişim konusunda sınıfta kaldı. 10 metrelik bi mesafede arada sadece duvar olan bir alanda maksimum 3 tırnak cekmektedir. Biraz daha mesafeyi açtıgımızda sinyal gitmektedir. Alacak olan arkadaşların bunları göz önünde bulundurmalarını isterim. Bazı arkadaşlar iyi güzel demişler ama kullanım amacına göre değişiyor sanırım.

çok kuvvetli değil
ahmet şahin (33), KÜÇÜKÇEKMECE/İstanbul/Türkiye
bu modem oda içinde hızlı bir bağlantı imkanı sunsa da diğer odalarda kullandığım zaman çekim gücü maalesef biraz zayıf kalıyor

bu durumda acces point/router tarzı bir ürün alabilirsiniz. veya modem harici anten girişi avrsa anten alıp takabilirsiniz. :)

Play ßoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb. verdiğiniz linkteki yorumlarda da çekim gücünden yakınanlar olmuş.

bu durumda acces point/router tarzı bir ürün alabilirsiniz. veya modem harici anten girişi avrsa anten alıp takabilirsiniz. :)
sizede merabalar Bora bey bunu bide bana öyle iyi böyle iyi diye önerdi teknosadaki tekno asist midir nedir şimdi götürcem gözüne sokcam bunu bi üst kattan çekmiyor alet ya hani biraz bende araştırdım böle acces point vs açmak gibi şannsımız yokmu wirelesi daha iyi çekmesi için Bora bey ?

sizede merabalar Bora bey bunu bide bana öyle iyi böyle iyi diye önerdi teknosadaki tekno asist midir nedir şimdi götürcem gözüne sokcam bunu bi üst kattan çekmiyor alet ya hani biraz bende araştırdım böle acces point vs açmak gibi şannsımız yokmu wirelesi daha iyi çekmesi için Bora bey ?
bora bey team wieveri yüklesem siz benim bilgisayarıma bağlanıp bi ayarlarına göz atsanız olabilirmi?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Modeminiizin kablosuz yayın kanalını değiştirmeyi denediniz mi?

Play ßoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modeminiizin kablosuz yayın kanalını değiştirmeyi denediniz mi?
merhabalar beyefendi ben pek fazla anlamıyorum bu cisco marka modemde zaten internet explorer kısmına http://192.168.1.1 yazıyorum kullanıcı paneli acılıyor bu bahsettiginize ondan sonramı yapmam gerek? şuan benim değiştirdigim tek sey adsl di ben onu seceneklerde adsl +2 yaptım

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Cisco modem kullanmadım.
Fakat tüm kablosuz modemlerde 1 den 13 e kadar kanallar mevcut.
Çoğu modemde fabrikasyon olarak yanlış hatırlamıyorsam 5.kanala ayarlı geliyor.
Çevrenizde çok kablosuz ağ var ise bunlar birbirini etkiliyor dolayısıyla.
Bunu modem arayüzünden ayarlayabilirsiniz.

Play ßoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cisco modem kullanmadım.
Fakat tüm kablosuz modemlerde 1 den 13 e kadar kanallar mevcut.
Çoğu modemde fabrikasyon olarak yanlış hatırlamıyorsam 5.kanala ayarlı geliyor.
Çevrenizde çok kablosuz ağ var ise bunlar birbirini etkiliyor dolayısıyla.
Bunu modem arayüzünden ayarlayabilirsiniz.
yardımınıza minnettarım bahsetmiş oldugunuz konu bu mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 7968

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ssl protokol hatası var modemde ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz