Merhabalar Arkadaşlar

" Passenger "

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Passenger bu forumu önceden biliyordum üye olmak simdi nasip oldu nedense hep Passenger adında üyelik var malum bende " Passenger " olarak almak zorunda kaldım:mrgreen:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hoş geldin kardeş..:)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
A.s hoş geldin buyur..
aspjpeg.asp

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
[QUOTE=" Passenger ";834051]Ben Passenger bu forumu önceden biliyordum üye olmak simdi nasip oldu nedense hep Passenger adında üyelik var malum bende " Passenger " olarak almak zorunda kaldım:mrgreen:[/QUOTE]

Biri bunu açıklayabilir mi??????:confused1:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119

SDNPassenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hesabıma giremiyorum böyle yazıyor
You have entered an invalid username or password. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

You have used 2 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.

Türkçesi:
Geçersiz bir kullanıcı adı veya şifre girdiniz. Lütfen, doğru bilgilerinizi girin ve yeniden deneyin geri tuşuna basın. Bu şifre durumda duyarlıdır unutmayın. Şifrenizi mi unuttunuz? Buraya tıklayın! 5 giriş denemeleri dışında 2 kullandık. 5 sonra, mümkün olacak 15 dakika boyunca giriş için kullanılmaktadır.

ayriyetten pesimist nedir ?

SDNPassenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pesimist kimse bilmiyorum ben tnctrdeki vanetianım arkadaşlar hatta o forumdan PC MERAKLISIDA var kimdir benden önceki passengerlar ? bannedmi onlar gerçekten ben o değilim o banned bu foruma ben daha dün üye oldum ve giremedim.