Merhabalar A4Tech G9-500F Mausum Var Fakat 2x Tuşu Ayarını Yapamıyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jibbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar A 4 Tech G9 500F Mausumun Üzerindeki 2x Tuşuna Bastıgımda Normalde Sol Tuşun Yaptıgı Görevi 2Kez
Uygulaması
Gerekiyor Fakat Bende Böyle Değil...

Önce Çalıştıra Komut Yazıyor Daha Sonra Böyle Bir Google Chromede Explorer Sayfası Açıyo
Sizden Ricam Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz?
Teşekkürler
:wink:
528252_325387857515516_100001329126394_818259_966234442_n.jpg

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Mouse tuşlarına görev atanmış olabilir. Bunu da A4Tech'in kendi programıyla yapıyorsun. Böyle bir şey var mı?

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
a 4 tech'e ait bir cd kurulum vs de cıkmadı hocam kutunun ıcınden aynen tak çalıştır..
windows c ye baktım program files vs hıc bır yerde bulamadım

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
O 2X tuşuna herhangi bir özellik atanamıyor diye biliyorum.

Ben de A4Tech Mouse kullanıyorum. Program ayarlarında 2X tuşu özelleştirme kısmı yok.

Sorun başka birşey galiba:wink:

Virüs programlarıya ya da ComboFix aracıyla taratmayı dene. Mouse' u sapıttıran virüslerden olabilir.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
O 2X tuşuna herhangi bir özellik atanamıyor diye biliyorum.

Ben de A4Tech Mouse kullanıyorum. Program ayarlarında 2X tuşu özelleştirme kısmı yok.

Sorun başka birşey galiba:wink:

Virüs programlarıya ya da ComboFix aracıyla taratmayı dene. Mouse' u sapıttıran virüslerden olabilir.

hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat şimdi bu adamlar bu tuşu laf olsun diyemi koymuş yanı? lafım sıze degil beni yanlıs anlamayın lütfen.
esed nod 32 + avas kaspersky ile de tarattım pc de virüs yok :/ ben bu mausu geri götürüp deişimini mi talep edicem arızalı degil ama tuşuna komut atayamıyorum diye mi ..

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat şimdi bu adamlar bu tuşu laf olsun diyemi koymuş yanı? lafım sıze degil beni yanlıs anlamayın lütfen.
esed nod 32 + avas kaspersky ile de tarattım pc de virüs yok :/ ben bu mausu geri götürüp deişimini mi talep edicem arızalı degil ama tuşuna komut atayamıyorum diye mi ..

Hayır yanlış anladınız. O tuş sadece 2X görevi yapıyor. Yani çift tıklama görevi.

A4Tech' in kendi programında özelleştirilemiyor.

Sorununda Fareden kaynaklandığını düşünmüyorum. ComboFix ile taratmayı da dene :wink:

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hayır yanlış anladınız. O tuş sadece 2X görevi yapıyor. Yani çift tıklama görevi.

A4Tech' in kendi programında özelleştirilemiyor.

Sorununda Fareden kaynaklandığını düşünmüyorum. ComboFix ile taratmayı da dene :wink:
tarattırdım combo fix ile ama gene birsey fark etmedi.
evet çift tıklama görevi yapıyor bunun farkındayım ama bu maus yapmıyor işte...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar Bu mousedan bende almayı düşündüm
ama mouse üzerindeki tuş 'x değil dual function key
ikisi aynı gelmiyor sanırım. biz o tuşa çift tıklama fonksiyonunu yükletmeyi mi denemeliyiz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de vardı driver a4 tect sıtesınden indirdim kurdum 2x tuşuna atama yaptım düzeldi. o programı hiç kapatmaman lazım yoksa eski haline dönuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim internetten a4 tech g9 730-fx driver indir ve kur, sistem çalıştığında otomatik olaraka çalıştırı tıkla sorunsuz çalışıyor ...