Merhaba SDN!

Xkullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Burası TR nin en kapsamlı "teknoloji" ve internet üzerine bilgi dökümüne sahip platforum imiş öyle mi? :)
- Sözde teknoloji ve internet çağını yaşıyoruz! Amma internet platforumları, portallar alıntı çöplüğü gibi.. doğru bilgiyi bulmak gerçekten çok zor.:cursing:
- O yüzden kaliteyi bulmak için dikkat etmek lazım.. Hani bazı WC kapılarına çıktı yazı yazdırılır; "Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak" gibi..
- Arama moturu sayesinde SDN'nin index popülaritesi oldukça yüksek geldi ve kayıt oldum.. Emeği geçen herkeslere teşekkürler.
..ve hoş geldim.. Okay?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,775
Prensip olarak, herkesin uğradığı yer çöplük olur. İnternete de herkes uğruyor. Herkes bir şeyler yazıyor, paylaşıyor, ekliyor. Çoğu da çöp. Orman da kaybolmamak için iyi bir içgüdü ye sahip olmak gerekiyor. Aynı kural İnternet için de geçerli.

Xkullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Prensip olarak, herkesin uğradığı yer çöplük olur. İnternete de herkes uğruyor. Herkes bir şeyler yazıyor, paylaşıyor, ekliyor. Çoğu da çöp. Orman da kaybolmamak için iyi bir içgüdü ye sahip olmak gerekiyor. Aynı kural İnternet için de geçerli.
Büyük bir paylaşım çılgınlığı var, demek istediğim doğrusuyla yanlışıyla kaynaksız atılan bilgi diye nitelendirilenler yanlış ve hataya sürükler değil mi?..
- Örneğin; şifâlı bitkiler, sağlık içerikli yazılar, asparagas haberler vs.. vb..
gibi.. O yüzden dikkatli ve kaynağı olan içerikleri takip etmek lazım diyorum. :)
Hoşgeldin Xkullanıcı , doğru yerdesin.
Mersi, hoş geldim.
- Umarım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hoşgeldiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Yetkimin olmadığı bölüm olduğundan dolayı, değişiklik bana ait değildir. Bilginize.

Xkullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Teşekkür ederim!
- bilgilendirmeyi daha yeni fark etmiş olayım ben. ;o)
- peki, konu başlığımı gizemli kişilerce değiştirilmiş olarak kabul görüyorum.
- Düzen iyidir..
Cut.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,127
Merhaba

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Burası TR nin en kapsamlı "teknoloji" ve internet üzerine bilgi dökümüne sahip platforum imiş öyle mi? :)
- Sözde teknoloji ve internet çağını yaşıyoruz! Amma internet platforumları, portallar alıntı çöplüğü gibi.. doğru bilgiyi bulmak gerçekten çok zor.:cursing:
- O yüzden kaliteyi bulmak için dikkat etmek lazım.. Hani bazı WC kapılarına çıktı yazı yazdırılır; "Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak" gibi..
- Arama moturu sayesinde SDN'nin index popülaritesi oldukça yüksek geldi ve kayıt oldum.. Emeği geçen herkeslere teşekkürler.
..ve hoş geldim.. Okay?
evet bende yeni geldim ama sen biraz eskimişsin