- Reaksiyon puanı
- 1
şu bi aralar ps 4 diye ağlayan çocuk var ya o benim bi sıkıntı oldu ve hesabımı kaybettim SELAM SDN
BAKARIMAramıza hoş geldin.
Forum kurallarına göz atmayı unutma
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
SENİDE UNUTMADIKAramıza hoş geldin.
Forum kurallarına göz atmayı unutma
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
PS 4 OLSA FENA OLMAZDA NEYSEşu bi aralar ps 4 diye ağlayan çocuk var ya o benim bi sıkıntı oldu ve hesabımı kaybettim SELAM SDN
merak ettim profesör olmak kaç yılınızı aldıHoş geldiniz aramıza ?
Ben uzun bir süre forumda aktif değildim. Mesaj sayım ondan yüksek değil. Ama 3 4 ayda olursunuz ? 1 yıldır üyeyim buraya. Ama aktifligim yeni yeni ?merak ettim profesör olmak kaç yılınızı aldı
pc im var ama ps 4 düşünüyorum sıktı artık pcPs4 olayı ne?
Ps4 olayı ne?
siz ne diyosunuz bunapc im var ama ps 4 düşünüyorum sıktı artık pc
Bende PS4 İstiyorumsiz ne diyosunuz buna
Teşhir ürünü tavsiye etmem, günde binlerce kişi kullanıyor bozuk bile olabilir.Bende PS4 İstiyorum
Bide Bu PS4te Sıkıntı Olurmu CUH 1216A Sürüm 7.51
![]()
2. El Oyun Konsolu - Yenilenmiş Oyun Konsolu Fiyat - n11
2.El Konsol ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı2.El Konsol çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yorumlarda Şikayetci Olan Yok Sıfırada Para Sıkıntı OlurTeşhir ürünü tavsiye etmem, günde binlerce kişi kullanıyor bozuk bile olabilir.
Hoş geldiniz aramıza. Siz Pc'den nasıl sıkılıyorsunuz? Bende PS4 var ben de ondan sıkıldığım için satıyorum.siz ne diyosunuz buna