Yardım iPad'imin şarjı hızlı tükeniyor

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Eskiden beni bir gün götüren iPad'de şimdi 4-5 saat anca dayanıyor. Bu pil Apple danışmanlarına söylediğimde de çok sağlıklı priniz değiştirmeye gerek yok diyorlar. Google Chrome tarayıcı Telegram vesaire bunlara Hadi neyse de arka planda uygulama yenileyi kapatıyorum. Düşük güç modunu açıyorum. Sizce neyden kaynaklı ve nasıl çözülebilir? Hani nasıl bu fil ömrünü uzatabilirim? Çok sağlıklı zaten nasıl olacağını ben de anlamadım da yani pili değiştirmeye de gerek yok.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,752
Oyun oynama. İnternet'i kapat. Ekran parlaklığını düşür. Gece yatarken kapat.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oyun oynama. İnternet'i kapat. Ekran parlaklığını düşür. Gece yatarken kapat.
Metin web tabanlı oyunlar dışında oyun oynamıyorum zaten gece de şarjda olduğu için çok kapatamiyorum dediğim gibi ama tableti sürekli dinlendiriyorum güç tusuna basılı tutup kapatıyorum ama hala sorun devam ediyor

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,635
iPad'inizin modeli nedir?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,635
Aslında evet ondan önce de birazcık hızlı gidiyordu son bira içersinde gerçekten çok fazla hızlı gitmeye başladı
iPad OS 18 6. Nesile geldi mi bilmiyorum ama varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz hocam. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPad OS 18 6. Nesile geldi mi bilmiyorum ama varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz hocam. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Teşekkür ederim moderatör bey yine de ilginizden dolayı sizden bir izin alabilir miyim ben yakında kendi web tabanlı mafya oyunumu çıkarabilirim bilirsiniz belki o mafya Son mafya tarzı bir oyun Şahane olacak sizden ricam oyunun reklamını bu forumda yapabilir miyim eğer çıkarabilirsen bir sıkıntı olmaz inşallah

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,635
Teşekkür ederim moderatör bey yine de ilginizden dolayı sizden bir izin alabilir miyim ben yakında kendi web tabanlı mafya oyunumu çıkarabilirim bilirsiniz belki o mafya Son mafya tarzı bir oyun Şahane olacak sizden ricam oyunun reklamını bu forumda yapabilir miyim eğer çıkarabilirsen bir sıkıntı olmaz inşallah
Rica ederim. Forumda reklam yapmak yasak. Umarım projenizde başarılı olursunuz.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2