Merhaba hayırlı sabahlar

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
merhaba benim üyeliğimin 4 aylık olduğuna bakmayın ben daha önce 3 sene öncesindende bu siteye kayıtlıydım,nette çok değişik nickler kullandığımdan hangi nick ile kayıt olduğumu hatırlaamıyorum,dikkat ettiyseniz 3 ay hiç yazmadım,sadece zaman zaman okudum yazılanları,ben 4 yıl büyük br serviste pc kısmında çalıştım,1.5 yıl oldu işten ayrılalı,işsizim,bilgim dahilinde olan konuları sizlerle paylaşayım istedim,aslen antalyalıyım,fakat adanada yaşıyorum,yaşım 37,kiminizin abisi kiminizin kardeşiyimdir,ufak hatalarım oluyor başlık açmakta sorun gibi,ben sürekli bir foruma hiç takılmadım,sürekli yazışmalarım olmadı,hep siteleri okur kapatırım,sık kullanlanlarada eklemem,aklımda kalan sitelere girerim,sonunda shiftdeletede karar kıldım,sizlerle paylaşayım dedim duygu ve bilgim dahilindeki konuları,böylelikle shiftdeletede gece 11 den beri yazıyorum aralıksız yada okuyorum yazılanları,ilk gün olduğu için forumda yapabileceğim hataları insan oğlu hata yapar normal karşılanmalı diye düşünmeliyiz,müzik kısmından sizlerle takibinde olduğum ve favroimde olan müzikleri diğer kısımlardada teknik konuları paylaşmaya çalışıyorum herkesin ramazan mübarek ayı hayırlı olsun hayırlı sabahlar diliyorum

sağolasın kardeş :) düşünceliyim beynim kazan gibi uyuyamadım,gündüz uyuyacağım kısmet olursa sabah kalkınca da ilk işim soğuk karpuz yemek,kan şekerim düştü,baş dönmesi var,açlık kan şekeri bende büyük sağlık sorunu yaşatıyor,umarım sabah hayırlara vesile olur

anladım böyle oldu mu umarım doğru yapıyorumdur

hoşbulduk romantik sağolasın :)

bu şekilde bu yazıyı okuyan biri anlam bütünlüğü kuramazki önce toplu haldeki benim yazım okunacak sonra yorumlar okunacak bence anlam bütünlüğü böyle değil her yorumun altına karşılık vererek sağlanır ondada flood diyorlar ,gittiğimiz yere kadar gideriz,allah büyük
hoşbulduk sağolun,sizede hayırlı ramazanlar :)
yalnız bu tüm yazacağım mesajları tek çatı altında tutmak biraz tuhaf değilmi ben kendi kendime yazmış gibi olmuyormuyum yorumlarla anlam bütünlüğü kopmuş olmuyormu acaba benmi anlamsız düşünüyorum doğru olan önerildiği şekilmidir,bunu sizde düşünürmüsünüz

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı Sabahlar kardeşim hoşgeldin o zaman SDN ailesine :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hoşgeldin @tehnaz az önce yanlış başlık açtığın için ceza almışsın heralde, burda da ardarda mesaj yazmaktan ceza alabilirsin :)
dikkat et biraz bunlara, bu sistem yeni geldi bizler de alışmaya çalışıyoruz, kalıcı olman ve güzel paylaşımlar yapman dileğiyle
İyi Forumlar :)

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hoşgeldin iyi sabahlar iyi ramazanlar sizede :)