Merhaba Ben Satıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Adam "hoşbulduk yeğen" diyor siz de "yeğen derken?" diye cevap veriyorsunuz. Bu da zaten onun istediği şey zaten... Hem çok çocukca oluyor.

Neyse satıcı akıllı ol ! :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Uçacaksın Uçacaksın Havalara Uçacaksınn :D

Satıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeğen yani bi abi,yakınlık bildiren bi söz (yani bizim orda) liderlik derken kasten o işe girişmedim senin dediğine göre modlar böyle sivrilen kişileri banliyosa burada bi darbeci ruhu mu var

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Yeğen yani bi abi,yakınlık bildiren bi söz (yani bizim orda) liderlik derken kasten o işe girişmedim senin dediğine göre modlar böyle sivrilen kişileri banliyosa burada bi darbeci ruhu mu var
ne darbesi :)
Satıcı bursa sizin ora degil ;) yiğen dayı gibi sözleri kullanma lütfen;)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
türk telekom masal servisi 444 1 166

Satıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam "hoşbulduk yeğen" diyor siz de "yeğen derken?" diye cevap veriyorsunuz. Bu da zaten onun istediği şey zaten... Hem çok çocukca oluyor.

Neyse satıcı akıllı ol ! :D

bak kardeş ben kimseyi çocuk yerine koymuyorum koymakta istemem. Bu arada o adam ol lafı ne . Burası kurtlar vadisi değil

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yeğen lafı bana çocukca geliyor bi de sanki erkeğe söylenirmiş gibi düşündüğüm için yeğen derken dedim :D

bana yeğen deme mümkünse satıcı

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bak kardeş ben kimseyi çocuk yerine koymuyorum koymakta istemem. Bu arada o adam ol lafı ne . Burası kurtlar vadisi değil

Adam ol demedim. Akıllı ol dedim. Akıllı ol, atalarımızın da kullandığı güzel bir tabirdir.

O yüzden Akıllı ol !

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şimdi bak satıcı nickli arkadaş foruma bir geldin pir geldin fazla telakki kulak tırmalarmış seninki de o hesap kimse daha gelir gelmez böyle yankılı bir olay çıkarmadı burada senin konu 4-5 sayfa birden oldu bile o yüzden millete itici de görünürsün çıkıntı da tırnak içinde

Satıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş senin üslubunu sevmedim bu benim konum mesaj atmayı kes senin uslubunla: adam ol akıllı ol

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hep beraber adam olalım, akıllı olalım.

Satıcı kaçtan veriyon?

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar burada her yaştan ve her Şehir'den insanlar var. Forumda sokak ağızıyla konuşmak bize yakışmıyor uzatmayın ve terbiyeli olun derim.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...