Merhaba Ben Batuhan

Ryuzaki Hideki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben Batuhan,

DonanımHaber forumunda takılan biriydim ancak konu dışı bölümü özellikle saçmalamaya başladı iyice. Bende yeni bir forum arayışına yavaş yavaş girdim. Gördüğüm kadarı ile ForumTR gibi olmayan, daha düzgün bir sisteme sahip ve güzel bir forum sdn. Elbette eskiden inceleme videolarını da izlememin etkisi olmuştur :biggrin:

Umarım güzel dostluklar edinir ve güzel bilgi paylaşımında, bilgi alımında bulunuruz.

Herkese tekrardan merhaba.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
DH'de konu dışı bölümünde en son mum sayıyorlardı. 1 mumdur 100 mumdur :lol: Hoşgeldin bu arada,forumu beğenirsin umarım

Ryuzaki Hideki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de Batuhan, Hoş Geldin :)

Hocam hoş bulduk, başka bir Batuhan görmek hoş bir duygu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

DH'de konu dışı bölümünde en son mum sayıyorlardı. 1 mumdur 100 mumdur :lol: Hoşgeldin bu arada,forumu beğenirsin umarım

Hocam orada belli başlı üyeleri yüceltme politikası izliyorlar, sürekli saçma sapan konular açıyorlar. Burası gayet sıcak kanlı güzel bir forum.

oklopl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Orada mesaj sayısına göre rütbe sistemi var o yüzden çok saçmalıyorlar yardım istiyorsun orada bile saçmalıyorlar burada da mesaj sayısına göre galiba çok saçma bir sistem forumda geçirdiği süreye göre olsa daha mantıklı olabilir. :D Saçmaladım konuyla ilgisiz oldu hoşgeldin ben de yeniyim.

Üyelik tarihine bakmayın bütün forumlara üyeyim kullanmıyorum.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=377090]oklopl[/MENTION] söylediklerin gayet de mantıklı :) sırf mesaj sayısı kasmak için yorum yapan çok :)

Ryuzaki Hideki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orada mesaj sayısına göre rütbe sistemi var o yüzden çok saçmalıyorlar yardım istiyorsun orada bile saçmalıyorlar burada da mesaj sayısına göre galiba çok saçma bir sistem forumda geçirdiği süreye göre olsa daha mantıklı olabilir. :D Saçmaladım konuyla ilgisiz oldu hoşgeldin ben de yeniyim.

Üyelik tarihine bakmayın bütün forumlara üyeyim kullanmıyorum.

Hoş bulduk, hoş geldiniz hocam :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hoş geldin Batu.
Burası diğer forumlara pek benzemez.

Mario8694

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende Özge, hoşgeldin umarım kalıcı olursun :)