nasıl yani fotoğraf atabilir misiniz?Arkadaşlar bende aliexpressten aldigim mercury markalı router var.Fakat routere sadece 1 ağı bağlayabiliyorum.2.4ghz ve 5 ghz aynı aynda bağlayamadım ben mi beceremedim yoksa bağlanmıyormu
Yani 5ghzyi dağıtıyor 2.4ghzi dağıtmıyor arayüzden wifi seçecegim zaman sadece 5ghzi seçebiliyorum 2.4ghz ile ikisini seçemiyorumnasıl yani fotoğraf atabilir misiniz?
Ürünün kullanma kılavuzunda yazıyor mu bir şey? belki sadece 5ghz dir?Yani 5ghzyi dağıtıyor 2.4ghzi dağıtmıyor arayüzden wifi seçecegim zaman sadece 5ghzi seçebiliyorum 2.4ghz ile ikisini seçemiyorum
Bende aynı markanın üst modelini kullanıyorum, şu isaretlediğim yer açık olacak 2,4 ve 5ghz aynı anda açık demek oluyor onu açınca. Tek ağ oluyor ama router yakınında 5ghz, uzağında 2.4ghz otomatik geçiş yapıyor. Mesela İkinci fotoda router yakınında olduğum için 5ghz frekansında bağlı.Yani 5ghzyi dağıtıyor 2.4ghzi dağıtmıyor arayüzden wifi seçecegim zaman sadece 5ghzi seçebiliyorum 2.4ghz ile ikisini seçemiyorum
Hayır hocam Dual Band aslında tek ağ gözüküyor ama mesafe yakınsa otomatik 5g uzaksa 2,4g geçiyor. İstenirse ayırma özelliği de var.Ürünün kullanma kılavuzunda yazıyor mu bir şey? belki sadece 5ghz dir?