Memduh bayraktaroğlu parası olmadığı için intihar eden öğrenci hakkında konuşuyor

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903

konuşulan konular

İntihar eden İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli’nin yaşamına son vermeden önceki son paylaşımı… “Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var”… Öğrencisi açken kendisi domuz gibi yiyen rektörler oldukça… Ne diyordu Nazım bir şiirinde: "Sen ölmesen ben ölmesem nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?2... Erdoğan Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin kendini ispat eden bir isim olduğunu söyledi. Suikast ile ilgili "Bölgede gerginliği artıran bir adım oldu" "Milli bütçeyle yapabiliriz" Erdoğan 2023'e kadar nasıl ederim de beştepede kalırım hesabı yapıyor. Anahtar ise Putin ve Ruhani'de değil Turmp'ta... Son dakika: İstanbul’a fırtına ve kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Metrekareye 100 kg yağış… Tanrı da sevmiyor artık Reisi... Oysa nasıl da sevinmişti yağmur yağmayacak ve 16 milyon istanbullu susuz kalacak diye... SÖZCÜ'ye yönelik karalama kampanyası yapan ve bunu da sanki tarafsız bir habermiş gibi abonelerine servis eden devletin ajansı AA, dün gazetecilik ilkelerini bir kez daha ayaklar altına aldı...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Offf offf. Kanıt gösterdiğin adama bak ya :) İşi gücü muhalefet olan birisi. Tarafsız bakabilen birisi bile değil aç kurt gibi hükümete salllayan sürekli her konuyu çarpıtan birisi.
Bak bugün ailesi açıklama yaptı. Ailesinin 3 tane evi varmış parasız fakir flanda değilmiş. Kıza tekrar Allah Rahmet eylesin. Ama psikolojik ve Ruhsal sorunları varmış. Daha öncede intihar girişiminde bulunmuş. Lütfen şu konulardan uzak dur siyaset malzemesi yapmaya çalışma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanrı da sevmiyor artık Reisi... Oysa nasıl da sevinmişti yağmur yağmayacak ve 16 milyon istanbullu susuz kalacak diye..
Şu söyleme bak ya. Cumhurbaşkanının ne düşündüğünü ne tasarladığını ne hissettiğini bile biliyor artık. Bu kadar kötü bir gazetecilik anlayıcı ve söylemi olamaz. Muhalif olmak bu adamın gözünü kör etmiş resmen. Sonra İnsanları Cumhurbaşkanı ayrıştırıyor. diyorlar bu adam ile nasıl olacakta birleşecen tek yürek olabilecen.

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
@Sardaukar nasıl da işine geldiği gibi yazıyorsun veya konuların başlığını nasıl da Reis'le ilişkilendiriyorsun, pes hakikaten. Elinden geleni yapıyorsun, bu da senin işin tabii...

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Offf offf. Kanıt gösterdiğin adama bak ya :) İşi gücü muhalefet olan birisi. Tarafsız bakabilen birisi bile değil aç kurt gibi hükümete salllayan sürekli her konuyu çarpıtan birisi.
Bak bugün ailesi açıklama yaptı. Ailesinin 3 tane evi varmış parasız fakir flanda değilmiş. Kıza tekrar Allah Rahmet eylesin. Ama psikolojik ve Ruhsal sorunları varmış. Daha öncede intihar girişiminde bulunmuş. Lütfen şu konulardan uzak dur siyaset malzemesi yapmaya çalışma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu söyleme bak ya. Cumhurbaşkanının ne düşündüğünü ne tasarladığını ne hissettiğini bile biliyor artık. Bu kadar kötü bir gazetecilik anlayıcı ve söylemi olamaz. Muhalif olmak bu adamın gözünü kör etmiş resmen. Sonra İnsanları Cumhurbaşkanı ayrıştırıyor. diyorlar bu adam ile nasıl olacakta birleşecen tek yürek olabilecen.
ailesi paylaştı diye doğrumu olacak ?

ona bakarsak çöp toplayarak yaşayan bir kadında benim 2 evim var gül gibi geçiniyorum demişti haberde

yani niye şaşırdınızki ?

cb demiyormuydu istanbulun su sorununu çözdük şu tarihe kadar su sorunu yok diyip, seçimden sonra su sorunu var demesini yazmıyorsunuz

ama eski başbakan danışmanının yaptığı espiriye tepki gösteriyorsunuz ne diyim

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
He zaten sen ailesinden ve doktorlardan daha iyi bilirsin ? İşine gelmedi değil mi, çarpıtma haberlerinden, konu başlıklarından sıkılmadın değil mi :)
çarpıtma sözkonusu değil

geçen ay bir kadın vardı çöp toplayarak yaşayan ama kendisi ile reportaj yapılırken 2 evim var gül gibi geçiniyorum demişti

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sardaukar seninde psikolojik sorunların olduğunu düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş. Ne söylediğin ne anlattığın belli değil ordan oraya atlayıp kıvırıyon sadece.
Ya ailesi 3 tane evimiz var maddi olarak çok zor durumda değiliz diyor işte babası abisine inanmayıp sana mı inanacaz saf saf konuşma lütfen ya sosyal medyaya inan sen o zaman. (Cumhurbaşkanı tehtit etmiş aileye konuşursursanız sizide bitirirm flan demiştir senin mantığına göre)
İstanbul'un su sorunu var demek nere. Tanrı da Cumhurbaşkanı'nı sevmiyor ki yağmur yağdırdı ( Burdaki DA eki biz zaten sevmiyoz Tarıda'da sevmiyor o derece ). Şimdi CUmhurbaşkanı karalar bağlamış üzülüyor flan demek nere. Adamın içini biliyorlar gazetecilikte çığır açmışlar.

geçen ay bir kadın vardı çöp toplayarak yaşayan ama kendisi ile reportaj yapılırken 2 evim var gül gibi geçiniyorum demişti
Yaa bu konu ile ne alakası var bunun ? İsterse trilyoner olsun amelelik yapar isterse 5 tane evi olur çöpten toplar yırtık pırtık gezer banane. Hatta sanane bundan.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Sardaukar seninde psikolojik sorunların olduğunu düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş. Ne söylediğin ne anlattığın belli değil ordan oraya atlayıp kıvırıyon sadece.
Ya ailesi 3 tane evimiz var maddi olarak çok zor durumda değiliz diyor işte babası abisine inanmayıp sana mı inanacaz saf saf konuşma lütfen ya sosyal medyaya inan sen o zaman. (Cumhurbaşkanı tehtit etmiş aileye konuşursursanız sizide bitirirm flan demiştir senin mantığına göre)
İstanbul'un su sorunu var demek nere. Tanrı da Cumhurbaşkanı'nı sevmiyor ki yağmur yağdırdı ( Burdaki DA eki biz zaten sevmiyoz Tarıda'da sevmiyor o derece ). Şimdi CUmhurbaşkanı karalar bağlamış üzülüyor flan demek nere. Adamın içini biliyorlar gazetecilikte çığır açmışlar.

Yaa bu konu ile ne alakası var bunun ? İsterse trilyoner olsun amelelik yapar isterse 5 tane evi olur çöpten toplar yırtık pırtık gezer banane. Hatta sanane bundan.

işte çok alakası var ben çıkıp tv de 5 evim var malikanem var milyonlarım var diyebilirim ama bu olduğunu gösterir veya kanıtlarmı ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
işte çok alakası var ben çıkıp tv de 5 evim var malikanem var milyonlarım var diyebilirim ama bu olduğunu gösterir veya kanıtlarmı ?
Hayy Allahım ya oğlum senin akli dengen mi bozuk ? Bu nasıl bir soru veya ne cevap verme mi sitiyorsun. Sen yarın parasızlıktan intihar etti diye haberlerin çıkar ve baban çıkıp oğlumun maddi durumu kötü değildi onun evleri vardı durumu iyidi derse ben banana inanarımı ne yapmamızı istiyorsun mali döküm mü çıkaralım mal varlıklarımı açıklansın ailenin.
AL bak babasının oturduğu ev buymuş fakir bir insanın oturacağı yer mi İstanbul için. Bak babasıda açıklamada diyor devleti kötü göstermek için bizi kullanıyorlar benim kızımı yatacak yeride var maddi durumuda iyidi ben babaya inanmayıp sana mı inanacam.