Melekler ve Şeytanlar'ı izledim

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 7 saat önce Melekler ve Şeytanlar filmini izledim. Özel bir ön gösterimdi benim gittiğim, film 15 Mayıs'ta gösterime giriyor. Film Dijital Kale ve DaVinci'nin Şifresi kitaplarını da yazan Dan Brown'un aynı isimli kitabından alınma. Heyecanlı, temposu çok düşmeyen ama öyle Bruce Willis filmleri gibi 3 saniyede 30 kişinin öldüğü bol silahlı filmlerden değil.

Melekler-ve-Seytanlar-28.jpg

Vatikan sokaklarında dolanıyorsunuz ipuçlarının peşinde. Ben kitabı okumadığım için yepyeni bir konu ve film gözüyle gittim. Bu tür filmleri ve Tom Hanks'i seviyorsanız tavsiye ederim. Yalnız 10 gün kadar beklemeniz gerekiyor.

Kaynak: Ben :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İpuçlarının peşinden koşmak deniliyorsa Büyük Hazine ve Nicolas Cage derim başka da bir şey demem. ;)

cheyenemehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi bir kitap genelde edebiyat uyarlamaları kitapdaki tadı vermiyor bakalım nasıl bir film

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Dan Brown'un kitaplarının çok iyi olmasına rağmen önceki uyarlama filmi DaVinci'nin Şifresi pek başarılı gelmedi bana.Bakalım melekler ve şeytanlar nasıl bir uyarlama olmuş.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Çıksada izlesek

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Kitap film yapmaya çok müsait diye düşünmüştüm okurken. Filmin henüz çıkmadan iyi olacağını o yüzden tahmin ediyordum, geçende de fragmanını izlemiştim. Çıkınca izleyeceğim sanırım.

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
DaVinci'nin şifresini de izleyen arkadaşlarım bu DaVinci'den daha iyi dedi. Ben izlemediğim için yorum yapmayayım...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
DaVinci'nin şifresi izlenmeyecek kadar kötü değildi.Ama beklentiler fazla olunca insana kötü geliyor:) En kısa zamanda izlemelisin.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzel bir filme beniyor izlerim herhalde.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
yazarın en iyi kitablarından, roma ve vatikan sokaklarında dolaşıyorsunuz. merakla beklediğim bir film :( keşke şu özel gösterime benide davet etseler...

filmin konusu:
Vatikan'ın, tarihin en tartışmalı şifresini kıran adam olan Robert Langdon'a başvurmasına hangi korkunç keşif neden olabilir? Langdon Illuminati olarak bilinen bu güçlü organizasyon tekrar ortaya çıktığına dair kanıtlar bulur. Bu gizli organizasyon, bu sefer en büyük düşmanı olan Katolik Kilisesi'nin varlığına yönelik ölümcül bir tehditle ortaya çıkmaktadır.
Illuminati'nin geriye sayan, durdurulması olanaksız bir saatli bombaya benzediğini öğrenen Langdon Roma'ya giderek orada güzel ve gizemli bir İtalyan bilim insanı olan Vittoria Vetra ile güçlerini birleştirir. Mühürlü lahitler, tehlikeli mezarlar, terk edilmiş katedraller ve hatta yeryüzündeki en gizli mahzenin kalbinde geçen durmak bilmez, aksiyon dolu bir ava çıkan Langdon ve Vetra, Vatikan'ın hayatta kalmak için sahip olduğu tek umudu gösteren 400 yıllık Aydınlanma Yolu'nu izlerler.

resmi sitesi: http://www.angelsanddemons.com/
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0808151/

http://www.youtube.com/watch?v=bcE8QaKiTGk

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Melekli, şeytanlı ve özellikle vatikanlı filmlerden soğumaya başladım.Sebebi Constantine olsa gerek . Onun gibi değildir herhalde, fragman biraz öyle söylüyorda :)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kitabı okudum çok harika bir kitaptı.
filmde güzel olmuştur.

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben de filmi cuma gecesi izledm.kitabını okumamıştım
ama film gerçekten heyecan vericiydi.2.5 saat soluksuz izledim.

da vnciden daha güzeldi bence

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
kitabı çok heyecanlıydı, film bence kitaba pek yaklaşamamış

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kitabı Heycan doluydu her sayıfasını bitirmek için elinizden geldiği kadar hızlı okuyordunuz ama film öyle değildi.Kitabı okumayanlar için filmi fazla anlaşılmıyacak

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Heyecanlı, temposu çok düşmeyen ama öyle Bruce Willis filmleri gibi 3 saniyede 30 kişinin öldüğü bol silahlı filmlerden değil.

Kusura bakmayın lütfen sadece siz bir yazar olduğunuz için uyarmak istiyorum. Kesinlikle bu bir olumlu eleştiridir.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Kitabı 3 günde bitirdim ve filmi izledm. Genel olarak sadık kalınmış kitaba. Fakat küçük ayrıntılar değiştirilmiş.