Melekler Ve Şeytanlar - Yüzbaşı Rocher Hakkında Ufak Bir Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar Melekler ve şeytanlar kitabını an itibarıyla bitirmiş bulunuyorum.
kitap çok süperdi.
her kelinesini harfi harfine anladım ama aklıma takılan tek nokta Yüzbaşı rocher oldu.
Kitabın başında düşman gibi görünen ve kitabın sonuna yakın illuminati üyesi sanılarak öldürülen adam.
şimdi adam öldükten sonra temize çıktı ama nasıl çıktı ben onu anlamadım.
bu konuda yardımcı olabilecek var mı :D tekrardan kitabın son 60 sayfasını okumak istemiyorum.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
şimdi hatırladım sanırım.
Rocher,camerlango'nun yaptığı öldürme işini biliyordu.
ve maximillan kohler'e bunu bildiği için görüşmeyi ayarlayacağına söz vermişti ama rocher illumunatili filan değildi.
doğru mu hatırladım ?
lütfen yardımcı olsun biri çıldırmak üzereyim :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ta lisede okumuştum hatırlamıyorum :)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ben de okudum ama hatırlayamıyorum valla yakın zamanda okuyan birileri yardımcı olsun:)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
kitap yaşlandı. :) 4-5 yıl önce sorsan bunun cevabını verebilirdim.. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
şimdi hatırladım sanırım.
Rocher,camerlango'nun yaptığı öldürme işini biliyordu.
ve maximillan kohler'e bunu bildiği için görüşmeyi ayarlayacağına söz vermişti ama rocher illumunatili filan değildi.
doğru mu hatırladım ?
lütfen yardımcı olsun biri çıldırmak üzereyim :D

Evet Pitırcan doğru hatırladın :) severek okuduğum kitapları asla unutmam ayrıca kohler de illumunatili değildi daha doğrusu kitaptaki yaşayan karakterlerin hiçbirisi illumunatili değildi ama Rocher da pisi pisine gitti :D eğer filmini izlersen senaristin kitabı resmen mahfettiğini görürsün mesela filmde kardinal baggia yaşıyor ve papa oluyor ancak kitapta haşhaşin havuza atıyor ve boğularak ölüyor robert langdon ise havuzda haşhaşinin elinden boğulma takliti yapıyor havuzun içinde bulduğu hortum ile nefes alarak kurtuluyor :)

Bence Da Vincinin şifresinden kat kat üstün bir kitap.

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kitaba göre sakat profesör battaniyenin altına bir kamera saklıyor olan biten kaydediyor sonra o görüntüler sayesinde temize çıkıyor filme göre gizli güvenlik kameraları görüntülerine göre temize çıkıyor ama kitap daha heyecanlı

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Evet Pitırcan doğru hatırladın :) severek okuduğum kitapları asla unutmam ayrıca kohler de illumunatili değildi daha doğrusu kitaptaki yaşayan karakterlerin hiçbirisi illumunatili değildi ama Rocher da pisi pisine gitti :D eğer filmini izlersen senaristin kitabı resmen mahfettiğini görürsün mesela filmde kardinal baggia yaşıyor ve papa oluyor ancak kitapta haşhaşin havuza atıyor ve boğularak ölüyor robert langdon ise havuzda haşhaşinin elinden boğulma takliti yapıyor havuzun içinde bulduğu hortum ile nefes alarak kurtuluyor :)

Bence Da Vincinin şifresinden kat kat üstün bir kitap.
teşekkür ettim.
filmi çok kötü olduğunu sölediler.
mesela cern yokmuş filmde ve kitaptaki yardımcı başkahramanımız Vittoria,Vatikan sokaklarında şortla dolaşmıyormuş.henüz izlemedim filmini ama kısa süre sonra izleme niyetindeyim :)
sıradaki kitabım : Da Vinci Sifresi :)
not : +bonuzzz :laugh:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
teşekkür ettim.
filmi çok kötü olduğunu sölediler.
mesela cern yokmuş filmde ve kitaptaki yardımcı başkahramanımız Vittoria,Vatikan sokaklarında şortla dolaşmıyormuş.henüz izlemedim filmini ama kısa süre sonra izleme niyetindeyim :)
sıradaki kitabım : Da Vinci Sifresi :)
not : +bonuzzz :laugh:

Yok yok Pitır Cern var yani 6 bilgisayar koymuşlar küçük bir laboratuar alsana Cern işte :D
Artıkın kanalı buldun devam edersin okumaya ama şimdiden diyeyim Da Vinci sana bu kitaptakı hazzı vermeyecek :) Dijtal kaleler ile İhanet noktasınıda okumanı tavsiye ederim. :thumbup1:

Kohler konusunda ise biraz araştırırsak kohlerin aslında İngiliz bilim adamı Stephen Hawking olduğunu veya Dan Brown Stephen Hawking den etkilenerek kitabına almış olabilme ihtimalini görüyoruz :)

b0ac2546ec5a554d000fa66aec6b9a41_1272365894.jpg

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İhanet noktasını okudum.
O da çok güzel kitap :)