Melekler Kahvesi ve Garson

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan patrick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
akşam 7 gibi taksimdeydik geçtiğimiz c.tesi.. canlı müziğe gidicez ama saat daha erken. neyse bari nargile sefası yapalım diyerek hayal kahvesine gittik.
çayımız geldi, ardından da nargilemiz (kapiçinolu). ben körüklüyorum duman çıkıyor mübarek :D :P ilerleyen dk.larda köz bitince anlık bir refleks haliyle yanımdaki bakınan garsona dönüp "bakarmısınız köz alabilir miyim?" dedim. bana dönerek "ben garson değilim, arkadaşlarımı arıyorum" diyip bir de bıyık altı sırıttı tirbiyesiz :S rezil olduğumun itirafıdır o kalabalık içinde :D :D

ha bi de gerçek garsonların tipleri hoşuma gitmedi :D bi hatun var orda bi hatun 2 köz istiyorum 1 tane getiriyo. onada buradan sesleniyorum, aklını başına devşir ziiilllliii :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
:D :D hakikaten kötü bi durum patrıck :}

sen arkadaşlarını arayan kişiye garson diye seslen olcak işmi nası bi reflekse hala bahsederken bile yanındaki bakınan gorsona dönüüp bakar mısınnız dedim diyorsunn (: :} ayyy bittim...

itirafın için teşekkürler.. ;D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o gün başı dumanlıydı patt ın :D

herkesi garson zannediyodu :D

idare ettiler işte :P

garson kız da tam zilliydi cidden o.O

yolacaktı da patrick zor tuttuk :D

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Garson sandığın çocukta utanmıştır, beni bu halimle garson sanıyor diye :D :D

too_late

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4
:D :D Hakkaten zor hee :) Nasıl becerdin onu patrick :D Off allahım düşünemiyorum seni öleeee :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
hani bi tabir vardır "dünya şeyinde değil" o.O garsonlar bu tabiri yaşıyolardı ahahahaa abi garson tam karşımda yüzü bana dönük, el ediyorum görmüyo. gözler tepemdeki TV'de boş boş bakıyo, belliki izlemiyo, dalmış :S diğer garson(hatun olan) onu hiç sormayın.. taktım ona :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Boş boğazlı diyorum da kızıyorsun bana. Etrafına iyi baksana sen. :D Kim garson değil ayırt edemiyorsun daha. :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
emelden dedi ki:
Boz boğazlı diyorum da kızıyorsun bana. Etrafına iyi baksana sen. :D Kim garson değil ayırt edemiyorsun daha. :D

ortalık nargile dumanımdan geçilmiyodu, garsonmuş gibi gördüm :D