Melandri, Gelecek sezon Kawasaki'de

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Marco Melandri, yıl sonunda Ducati takımı ile yollarını ayırdıktan sonra 2009 sezonunda Kawasaki takımı adına yarışacağını açıkladı.

Ducati takımı ile olan ilk senesinde bekleneni veremeyen eski 250cc şampiyonu, geçtiğimiz ay İtalyan takımı ile yollarını ayıracağını açıklamıştı.

İtalyan sürücü, motogp.com'a yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şunları söyledi:''Umarım 2008'in son altı yarışında iyi sonuçlar alabilirim. Ondan sonra başka bir takıma geçiyorum. Gelecek sene motorumu Kawasaki takımı için süreceğim, bu benim için büyük bir değişiklik.''

''John (Hopkins), çok iyi bir sürücü. Belki biraz daha motive olabilmesi için daha güçlü bir takım arkadaşına ihtiyacı vardır. Belki benim de biraz daha motive olabilmem için bu tarz bir takıma ihtiyacım vardır, çünkü ben takım arkadaşım ile yakın ve beraber çalışmak istiyorum. Eminim ki iyi bir tecrübe olacak.''

Melandri, daha önce Honda Gresini takımı ile de görüştüğünü, fakat Kawasaki' nin ona daha uygun geldiğini, takım mühendisleri ve çalışanlarının onu çok iyi karşıladıklarını belirtti.

kaynak:Formula1, F1, GP2, DTM, MOTOGP, Indycar, WRC - Motorsporları haber, resim ve video merkezi