Mehmet Topuzdan sürpriz imza

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, sarı kırmızı kulüple mukavalesini 31 Mayıs 2010 tarihine kadar uzattı. Sarı kırmızılı kulüpte düzenlenen imza töneminde tonuşan Mehmet Topuz, "Kayserispor’u ne kadar sevdiğimi herkes görsün. Asla Kayserispor’a nankörlük yapmam" dedi.

3 büyükler ve birçok yabancı kulübün peşine düştüğü Mehmet Topuz, Antalya’da yaptığı tatilini yarıda keserek Kayseri’ye döndü ve Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma İkinci Başkan Şahin Akarsu ve Asbaşkan Şaman Miraboğlu ile yaptığı görüşmeden sonra çağrılan noter eşliğinde kendisini 31 Mayıs 2010’a kadar Kayserisporlu yapan imzayı attı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Gördüğünüz gibi Kayserispor kulübü, kaptanını kimseye bırakmadı. Real Madrid istemesine rağmen kulüpte kaldı. Mukavelesi 2009’a kadar devam etmesine karşın isteğimizi kırmayıp, Kayserispor’da kaldı. Kayseri halkına 2008-2009 sezonu için sözümüz vardı. Gelecek sezon çok iyi bir kadro ile ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Kupa şampiyonu olmuş Kayserispor kaptanı da aramızda kalmayı tercih etti. Kayserispor kulübü büyük kulüptür. Bizden oyuncu almak zordur" dedi.

KAYSERİ’DE ÇOK MUTLUYUM

Kayseri’de çok mutlu olduğunu söyleyen kaptan Mehmet Topuz ise, "Kayseri’yi ve Kayserispor’u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Ben Kayserispor’a asla nankörlük yapmam. Burada kazandım, burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım’a gittim, O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirip yeniden Kayserisporlu oldum" dedi.

GÖKHAN’IN KAFASI KARIŞIK

Genel Menajer Süleyman Hurma, gazetecilerin Gökhan Ünal konusundaki sorularını "Kayserispor’da gol kralı olmuş önemli bir oyuncumuzdur. Şu anda kafası çok karışık, kendisine gelecek teklifleri bekliyor. Biz de sabırla kendisinin vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

BAŞKANIMIZ HAKLI

Hurma, Kayserispor Başkanı Mamur’un Galatasaray Başkanı Adnan Polat hakkındaki sözlerine katıldığını ifade ederek, "Biz başından beri söylüyoruz. Türk spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Galatasaray kulübüyle bir sorunumuz yok. Ama Galatasaraylı yöneticilerin oyuncumuzun kafasını karıştırdığını düşünüyor ve biliyoruz. Bu nedenle Gökhan Ünal’ı Galatasaray’a vermeyeceğimizi bir kere daha deklare ediyoruz" dedi.

KaYNAK : www.spormix.com
HaBEr LinK : http://www.spormix.com/haberDetayMiddle.asp?ID=7636

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Biliyordum böyle olacağını. Kayseri'den kolay kolay futbolcu çıkmıyor.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kayserispor mevsimlik başarıların takımı olmadığını ve olmayacağını bu imzayla kanıtlamışdır.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
hayırlısı olsun kendisi için. Keşke Fenerbahçe'ye gelseydi :)