Mehmet Topal: "İzlendiğimi biliyorum"

uglylaz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]Valencia'nın Türk oyuncusu, Premier Lig'den teklif gelmesi halinde kabul edebileceğini söyledi...[/h]
7395148417hp2.jpg
[/URL][/IMG]

La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Türk oyuncu Mehmet Topal, son günlerde hakkında çıkan transfer spekülasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

DHA'ya konuşan Mehmet, "Beni izleyen takımlar olduğunu biliyorum. Bu beni inanılmaz derecede mutlu ediyor. Premier Lig benim hayalim. İspanya'da da oldukça mutlu bir hayatım var ancak hayallerimi de gerçekleştirmek istiyorum. Sezon sonunda daha net bir karar alabilirim." ifadelerini kullandı.

Hiddink döneminde milli takımda fazla forma şansı bulamamasına da değinen Topal, "Söylenecekler yapılan yanlışları düzeltmeyecek. Artık geleceğe bakmak istiyoruz. Umarım yeni dönemde forma dağıtımda adil bir yönetim izlenir. Bence milli takımın antrenörleri her futbolcuya eşit mesafede olmalılar. Ben Abdullah Avcı yönetiminde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

25 yaşındaki Mehmet Topal, 2010 yılında 5,5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Valencia'ya transfer olmuştu. Genç oyuncuyla Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile Manchester City'nin ilgilendiği biliniyor.

Kaynak:
http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/11/21/2767090/mehmet-topal-izlendiğimi-biliyorum

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu adamdaki cevheri bi ben mi göremiyorum anlamadım gitti yaa. City, chelsea falan nasıl ilgileniyor bu adamla hayret ediyorum..

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mehmet topalı zuhal topal okumak :scared::scared: