Mehmet Okur, Fenerbahçe şampiyonluğu haketti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
NBA'deki temsilcimiz Mehmet Okur, Fenerbahçe'nin kadro kalitesiyle Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. Utah Jazz'lı milli oyuncu, eski takımı Efes Pilsen'in düşüşünü ise yanlış yabancı oyuncu tercihlerine bağladı.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından UTAH Jazz'da forma giyen Türk oyuncu Mehmet Okur, Beko Basketbol Ligi'nde 2007-08 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğunun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Mehmet, Fenerbahçe'nin çok geniş bir kadroya sahip olmasının yanı sıra tecrübeli bir antrenörün takımın başında bulunduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe Ülker oyuncuları, antrenörü ve taraftarlarıyla çok iyi hava yakaladılar ve iki sene üst üste şampiyon oldular'' derken, NBA'e gitmeden önceki takımı Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasında bir tercih yapması gerektiğinde nasıl davranacağı sorusunu ise ''İkisi de farklı duygu. Efes Pilsen'de oynadım ve NBA'e gitmemdeki en büyük basamaktı. Çok başarılı iki sezon geçirdim. Fenerbahçe hem futbolda, hem basketbolda taraftarı olduğum bir takım. Sonuçta her dalda taraftarı olduğum bir ekip. Ama ikisi de farklı bir duygu benim için'' dedi.

http://www.ntvspor.net/Pages/24489.ASP

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
bu sampiyonlugu herhangi bi takımda alsaydı oda hak etmisti cunku cok guzel bir sene idi basketbol icin