Mehmet Ali Çelebi AKP'ye Katılacağı Açıkladı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
CHP'den Milletvekili seçilen daha sonra Muharem İnce ile birlikte partiden ayrılan Mehmet Ali Çelebi AKP'ye geçtiğini duyurdu !

Not: Eski CHP'li isimleri veya asker kökenli kişilerin AKP'ye katılması sizce tesadüf mü ? Yoksa CHP'nin bu kadar kötü olması insanları AKP'ye mi itiyor !

Daha önceleride İYİ partili İsmail Ok FETO ve PKK'ya yeterli tepki verilmiyor diyor AKP'ye katılmıştı. En koyu muhaliflerden birisi olan Metin Fevzioğlu Kıbrıs'a büyükelçi oldu bunlar sizce tesadüf mü ?

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Benim anlam veremediğim eğer saf değiştiriyorlarsa gerçekten fikirleri mi değişti. Yoksa amaç kendilerince kazanan taraftamı olmak?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Benim anlam veremediğim eğer saf değiştiriyorlarsa gerçekten fikirleri mi değişti. Yoksa amaç kendilerince kazanan taraftamı olmak?

Benim gözlemim şu şekilde CHP çok yanlış işler yapıyor. Ve gerçek Atatürkçüleri vatanseverleri kaybediyorlar.

Mehmet Ali Celebi şuan AKP'ye geçiyorsa. HDP'ye PKK'ya kızdığı içindin ülke içerisinde tekrar FETO barınmasın diyedir. Yoksa bu yaştan sonra böyle geçiş olmaz.

Adam yıllarca hapis yattı. Benzer şekilde Nedim Şener yıllarca hapis yattı ama şuan CHP'yi eleştiryor neden ? AKP'yi çok sevdiğine mi yoksa CHP çok yanlış yaptığına mı ?

Aynı şekilde Doğu Perinçek. Adam 7 Yıl hapis yattı AKP döneminde ama şuan AKP'ye yakın takılıyor neden acaba ? Çünkü adam ülkesini seviyor devletini seviyor. FETO bu ülkede tekrar güçlenmesin istiyor PKK bitsin istiyor. Bazıları gibi ama 15 sene önce bunu dedi 20 sene önce bunu yaptın kavgasında değiller. Veya Devlet Bahçeli Erdoğan'ın kara kaşına kara gözüne mi ittifak yapıyor sanıyorsunuz? Yoksa ülkesi için mi ?

Bİrileri çıkıp ikidebir HDP'ye selam çakarsa biz iktidar olalum şunu serbest bıracaz şunu salacaz yok KHK ile görevden atılanları geri işe alacaz flan derse İNSANLAR CHP'den kaçıyor işte böyle...

Son olarak son zamanda CHP'ye katılanlara bakın birde. Nerede Atatürk çü milli yerli isim varsa CHP'den ayrılıyor nerde Atatürk'e sayan söven ömrüm CHP zihniyeti ile mücadele ile geçti diyen varrsa bıraksalar HDP'de siyaset yapabilecek isimler CHP'ye toplandı veya CHP kimlerle ittifak yapıyor bunda bir gariplik yok mu !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir video yayınlamış Mehmet Ali Çelebi... ( Söylediklerine hayır diyen var mı ) Eminim ki burada ölümübe KK'yi savunanlar bile bu söylediklerine doğru diyordum. Ama onlar KK'yi savunmaya devam edecektirler...

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Benim gözlemim şu şekilde CHP çok yanlış işler yapıyor. Ve gerçek Atatürkçüleri vatanseverleri kaybediyorlar.

Mehmet Ali Celebi şuan AKP'ye geçiyorsa. HDP'ye PKK'ya kızdığı içindin ülke içerisinde tekrar FETO barınmasın diyedir. Yoksa bu yaştan sonra böyle geçiş olmaz.

Adam yıllarca hapis yattı. Benzer şekilde Nedim Şener yıllarca hapis yattı ama şuan CHP'yi eleştiryor neden ? AKP'yi çok sevdiğine mi yoksa CHP çok yanlış yaptığına mı ?

Aynı şekilde Doğu Perinçek. Adam 7 Yıl hapis yattı AKP döneminde ama şuan AKP'ye yakın takılıyor neden acaba ? Çünkü adam ülkesini seviyor devletini seviyor. FETO bu ülkede tekrar güçlenmesin istiyor PKK bitsin istiyor. Bazıları gibi ama 15 sene önce bunu dedi 20 sene önce bunu yaptın kavgasında değiller. Veya Devlet Bahçeli Erdoğan'ın kara kaşına kara gözüne mi ittifak yapıyor sanıyorsunuz? Yoksa ülkesi için mi ?

Bİrileri çıkıp ikidebir HDP'ye selam çakarsa biz iktidar olalum şunu serbest bıracaz şunu salacaz yok KHK ile görevden atılanları geri işe alacaz flan derse İNSANLAR CHP'den kaçıyor işte böyle...

Son olarak son zamanda CHP'ye katılanlara bakın birde. Nerede Atatürk çü milli yerli isim varsa CHP'den ayrılıyor nerde Atatürk'e sayan söven ömrüm CHP zihniyeti ile mücadele ile geçti diyen varrsa bıraksalar HDP'de siyaset yapabilecek isimler CHP'ye toplandı veya CHP kimlerle ittifak yapıyor bunda bir gariplik yok mu !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir video yayınlamış Mehmet Ali Çelebi... ( Söylediklerine hayır diyen var mı ) Eminim ki burada ölümübe KK'yi savunanlar bile bu söylediklerine doğru diyordum. Ama onlar KK'yi savunmaya devam edecektirler...

CHP sayesinde milletvekili olan bu şahıs ülkeyi batıran,Vatandaşına ikinci sınıf insan muamelesi yapan yobaz zihniyetine sahip AKP ye geçmiş.Kendine laik bir parti bulmuş. Not:Sana defalarca yazdım.Kılıçdaroğlunu savunduğum yok.Kılıçdaroğlu da Tayyip Erdoğan da benim gözümde kalitesiz siyasetçiler.Kılıçdaroğlu benim için kötünün iyisidir,Tayyip Erdoğan da kötünün kötüsüdür.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gelmiş geçmiş en büyük fırıldak olduğu gerçeği net.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kendine laik bir parti bulmuş.

Üsteki videoda söylediğinin hangisine karşısın mesela Mehmet Ali Çelebinin ?

Şunları görün artık bu insanlar Kemal Kılıçdaroğlu ve onun yaptığı siyaset yüzünden CHP'den kaçıyorlar. Muharrem İnce'den daha iyi CHP'li mi var partide ! Ama adamı barındırmadılar resmen. Diğer kovulan partiden atılan onlarca yüzlerce isim gibi...

Bolu belediye başkanından daha Atatürkçü birisi mi var partide ! Ama HDP'ye şirin görünecem için resmen Partiden ihraç ettiler...

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Ne güzel söylüyor: Vatan masaya yatırılmaz..