"Mehmet Ali Alobora" ve "Devin Özgür Çınar" hangi diziye konuk olacak?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
"Konuk oyuncu" olarak ekrana gelecekler.

87967-mehmet-ali-alobora-ve-devin-ozgur-cinar-hangi-diziye-konuk-olacak-190-130.jpg

Uzun zamandır dizilerde görünmeyen "Mehmet Ali Alabora" ve "Devin Özgür Çınar" Kanal D'nin polisiye- komedi dizisi "Galip Derviş" dizisine konuk oluyor.

Her hafta farklı isimlerin konuk olduğu "Galip Derviş" dizisinin başrollerinde "Engin Günaydın", "Ersin Korkut" ve "Algı Eke" rol alıyor.

İşte Galip Derviş'in yeni bölüm fragmanı

[video=youtube;jFlsYj7C-LY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jFlsYj7C-LY[/video]

Kaynak

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eee Galip Derviş olmuş mu?
Saat 23:00 a alındığına göre pek parlak değil herhalde.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kurtlar Vadisi'nin üstüne hiç sarmıyor ama gene belli bir izleyici kitlesi var.

Engin Günaydın rolünü güzel yapıyor fakat diğer yan roller çok aşırı yapmacık. Ben ilk bölümü zor izledim sonra bıraktım şahsen.

cagamagic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ilk çıktığı haftadan beri saati öyle,yani 3 haftadır,izlenip izlenmemesi bir-iki ay sonra belli olur,kanal d hemen yayından kaldıracaktır,tam alışıyorsunuz yeni bir diziye ve sonra ortada yok,yayından kalkmış olarak buluyoruz,ben de gıcık olduğum bir durum...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu sene reytingi çok iyi olan dizilerin bir çoğu final yapıyor. ( Öyle Bir Geçer Zaman, Kuzey Güney, Behzat Ç, İşler Güçler ) Onların yerine ya bunlarda ısrar edecekler ya da döngü devam edecek. Gene yeni gelecek halihazırda projelendirilmiş 2-3 dizi var zaten.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sektör ne kadar da hızlı.
Biri bitiyor 2 tane başlıyor. Bence sitcom mantığının olması gerekiyor. HIMYM gibi 20 dakikallık arada bir reklamla birlikte 30 dakika sürecek diziler olmalı.
Arkadaş bitmiyor dizi. 2,5 saat süren dizi mi olur. Bu da kısır bir döngüye sokuyor.