Mega Holding Para Kazandırır mı?

Reaksiyon puanı
0
Mega Holding hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Bir arkadaşım o işin içinde, öve öve bitiremiyor beni de oraya çekmeye çalışıyor..
bu mega holding denilen şirketi bilen veya duyan arkadaşlar var ise yorumlarınızı bekliyorum konunun özeti 2000tl ye bir web sitesi satın alıyosunuz ve 2 kişiyi üye yapıyosunuz yaptığınız her üye size para kazandırıyor sizin yaptığınız üyelerde üye kazandırırsa yine size para geliyo piramit usulü yani bilgisi olan arkadaşlar ne diyosunuz üyelerinin çoğunu üni öğrencileri oluşturuyo 1yılda minimum 15000 ile 20000 tl arasında getirisi varmış okuduğum yorumlarda titan zinciri dienlerde var çok kazançlı iş dienlerde

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu iş gerçekten para kazandırıyor ama senin benim gibi insanlara değil de bu bataklığa yüzlerce yeni üye çekenlere.
Çevrendeki insanları bu işe sokup zarar etmelerini sağlayarak sen kâr sağlayabiliyorsun.
Bu tür uygulamalar saadet zinciridir ve çok büyük bir çoğunluk para kaybederken çok az bir çoğunluk para kazanır.
Kısaca saadet zinciri kötüdür :)

Reaksiyon puanı
0
yani diyorsunuzki milleti kandırıp kul hakkına girerek göze alıyorsan yap :D ama vicdanın buna razı değilse bulaşma bile.
teşekkür ederim bir kaç arkadaşım hayal kurarak girdi.araştırma yapmadan .

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bu titan. Benim arkadaşım zamanında değişik isim de olan şirketinde girdi beni çekmek için çok uğraştı girmedim. Sonuçta kendisi de para kazanamadı. Yüklü para da vermişti. Sonra o şirket kapandı. Bu şirkette kapanacak mega holding yani. Sonra başka şirketler açılacak onlar da soyup soğana çevirdikten sonra kapanacak.

Arkadaşının öve öve bitirememesinin nedeni senin de para aktarman onun işine yarayacak çünkü kimse sistemin
içerisine girmiyor herkes en yakın arkadaşından başlıyor. Sakın girme verdiğini amorti edemeden çıkmak zorunda kalırsın ve bunun yanında her gün birilerine kendini yalvarır şekilde bulursun. İtibarın düşer.

Bir şey de kazanamazsın. Yok 15.000 - 20.000 hey yavrum hey. Bunlara kanacak kadar cahil olma lütfen.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mega Holding'e giren kimi gördüysem bütün parasını bitirdi, bin pişman oldu ayrıldı. Oraya katılmak için çektikleri krediyi de aylarca ödemek zorunda kaldılar. İstemsizce toplantılarına katılmıştım, web yazılım eğitimi diye çağırdılar. Katılımcıları görseniz... Hayatımda bu kadar saf tipi bir arada görmemiştim.

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
İnsanımız ne zaman akıllanacak? Saadet zinciri, yeşil sermaye, titan vs.
Kimse kimseye havadan para vermez. Bol ve çaba sarf etmeden, kazanç ancak sahtekârlıkla, hırsızlıkla elde edilir.

Son düzenleme:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bunların hepsi dolandırıcıdır. birşey üretmeden bir değer yaratmadan birşey kazanılmaz.