MediaMarkt Çakma Ürün Skandalı

Jokzilla2626

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba arkadaşlar bundan 5 ay önce anneme Xiaomi marka bir telefon almıştık. Almak için önce Optimum'a gitmişler oradaki bayilerinde yanında bluetoothlu kulaklık da verdiklerini söylemişler ama ordan almayıp Brandiumdaki MediaMarkt'a gelmişler lakin yanında kulaklık vermemişler annem sorunca adam bir bakayım demiş ve sonra, evet varmış diyip kulaklığı vermiş.Annem kulaklıkla ilgili şikayetlerini bana dile getirdikten sonra bi araştırmaya başladım ve kulaklığın çakma olduğunu öğrendim, işlemcisinin yerine Aek bir işlemci olması yerine saçma sapan bir işlemci var. Trendyol falan olsa neyse dicem de MediaMarkt davaya verebilir miyiz ? Napabilirm arkadaşlar ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Bence ilk başta firmayı arayıp bilgi alın, bluetooth kulaklıklar hakkında net bilgim yok ama çoğu firma (Özellikle SSD'lerde) her zaman aynı çipleri kullanmıyor, fabrikadan fabrikaya partiden partiye farklılık gösterebiliyor. Sahte olduğunu doğruladıktan sonra MediaMarkt'a gidip bilgi alın, olumsuz yanıt alırsanız tüketici hakem heyetine başvurun.