mediamarkt benim için bitmiştir

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
gerekmedikçe oradan alışveriş yapmayacağım.

bugün telefon bakmaya gittim, internette 1600 e düşmüş remdi note 7 telefonunu mi8se ile aynı fiyata 2000-2100 liraya satıyorlar

insaf

yine 30 liraya bulabileceğiniz philips kulaklık orada 60 lira

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Bunun mediamarkt ile alakası yok. Tüm kurumsal teknoloji mağazaları vatan, mediamarkt, teknosa gibi yerler o fiyatta satıyor. Bunun yeni farkına varmış olmanız da şaşırttı beni.

Leͥgeͣnͫd

Asistan
Reaksiyon puanı
39

bugün telefon bakmaya gittim, internette 1600 e düşmüş remdi note 7 telefonunu mi8se ile aynı fiyata 2000-2100 liraya satıyorlar

insaf

Teknosa , Media Markt , Vatan Bilgisayar buralarda fiyatlar sabittir. Senn internetten baktıkların çoğu Delta garanti. Bazıları da türkiye garanti. Ben daha dün baktım 2000 tl yazıo resmi note 7

morgh1sto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
O Adamların çalıştırdığı iş aldığı yer ve bizim bilmediğimiz bi ton şeye para ödüyorlar o yüzden piyasa fiyatlarından daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Bunun mediamarkt ile alakası yok. Tüm kurumsal teknoloji mağazaları vatan, mediamarkt, teknosa gibi yerler o fiyatta satıyor. Bunun yeni farkına varmış olmanız da şaşırttı beni.
ben internetten yaparım genelde teknoloji alışverişleri dahil

Teknosa , Media Markt , Vatan Bilgisayar buralarda fiyatlar sabittir. Senn internetten baktıkların çoğu Delta garanti. Bazıları da türkiye garanti. Ben daha dün baktım 2000 tl yazıo resmi note 7
mantıklımı ?

1600 liraya düşmüş türkiye garantili hemde vermek varken 2000 liraya satın almak ne kadar doğru ?

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Hepsiburada dan Türkiye garantili olarak alışveriş yapmak daha mantıklıdır ancak o cihazlara peşin para veremeyecek ve kredi kartı kullanacak durumda olmayanlar da var ki onlardan biri de benim. Hepsiburada da taksitle faizsiz telefon alamıyoruz anca kartla taksit yapılıyor ve bu herkes için mümkün değil ama mağazalarda peşin fiyatına 10-12 ay taksitle telefon alma şansı var ve telefonu da orada deneyimleyebiliyorsun. O yüzden ben mediamarkt gibi mağazaları asla kötülemem ne kadar pahalıya da satsalar.

Leͥgeͣnͫd

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hepsiburada dan Türkiye garantili olarak alışveriş yapmak daha mantıklıdır ancak o cihazlara peşin para veremeyecek ve kredi kartı kullanacak durumda olmayanlar da var ki onlardan biri de benim. Hepsiburada da taksitle faizsiz telefon alamıyoruz anca kartla taksit yapılıyor ve bu herkes için mümkün değil ama mağazalarda peşin fiyatına 10-12 ay taksitle telefon alma şansı var ve telefonu da orada deneyimleyebiliyorsun. O yüzden ben mediamarkt gibi mağazaları asla kötülemem ne kadar pahalıya da satsalar.
Ne kadar deneyimlesende şans işi. Kutudaki sıkıntılı çıkar. Ama dediğin gibi taksitli alacaklar içindir media markt gibi yerler

mantıklımı ?

1600 liraya düşmüş türkiye garantili hemde vermek varken 2000 liraya satın almak ne kadar doğru ?
Sana kalmış o durum.

mantıklımı ?

Sana kalmış o durum.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Ne kadar deneyimlesende şans işi. Kutudaki sıkıntılı çıkar. Ama dediğin gibi taksitli alacaklar içindir media markt gibi yerler

Sana kalmış o durum.
Sıkıntılı çıkarsa hop hemen değişim veya iade hakkını kullanırsın.

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Bu sıralar nedense teknoloji şans işi cümlesini çok duyuyorum. Şans işi falan değil ya 15 gün içinde iade etmek gibi bir hakkın var zaten. Neden şans işi olsun? Bozuksa değişim istersin. Hatta direk para iadesi de isteyebilirsin.

Leͥgeͣnͫd

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bu sıralar nedense teknoloji şans işi cümlesini çok duyuyorum. Şans işi falan değil ya 15 gün içinde iade etmek gibi bir hakkın var zaten. Neden şans işi olsun? Bozuksa değişim istersin. Hatta direk para iadesi de isteyebilirsin.
Şan işi evet. Ama kimse para iadesi yapmıyor kolaylıkla. Garantide nasıl çözüm sağlayıp yapabilirim diye düşünüyor garanti firmaları. A50 telefon aldı tanıdığım beğenmedi ve parmak okuyucusu aldığından beri sıkıntılı ekranda dalgalanma var. Garantiye verdi yazılım atıp yollamışlar. Para iadesi istesi vermediler. Öyle kolay değil para iadesi almak

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
15 günden sonrası şans işte :D Kutudan direkt hasarlı ürün çıkması çok düşük ihtimal zaten esas olay 6 aydan sonra başlıyor.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969

insaf

Fiziki mağaza ile internet satış fiyatının aynı oomasını beklemekte ne biliyim. Anlatmak uzun iş şimdi maliyet vs.uzar gider

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
İnsanlar internetten alışveriş seçmelerinin sebebi bu zaten internet üzerineki fiyatlarıyla teknoloji maketteki fiyatlar aynı olsa millet internet üzerinden almaz gider görerek alır kargo acaba zarar görecekmi gibi durumlarıda yaşamaz..

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
O mağazanın kirası var, elektriği var, suyu var, ısıtması - soğutması (iklimlendirme) payı var, çalışanların maaşı var, sigortası var. Var oğlu var.

Azıcık düşünün yahu.

Gidip orada cihaz mıncıklayın, sonra da yapıştırın internetten.