Media Player Tavsiyesi

Hangi Media Player ?

• Dark Movix Star

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
S.a

Uzun zamandır araştırıyorum bu iki model arasında kaldım.Fiyatı ve özellikleri oldukça iyi gözüküyor.Fakat aklımda soru işaretleri var. Acaba altyazı karakter sorunu çıkartır mı ? mkv dosyalarda dil seçimi yapılabiliyor mu? bende 3.5 inç seagate 1tb hard disk var bunlarla uyumlu mu acaba saolun :)

Dark Movix Star

Dark CineManiaXS

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu ürünler neeen hala alinirki. Günümüzdeki tüm lcd tvler tüm formatları zaten oynatmiyormu?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Media player diyince yazılım sandıydım.
Vlc kullan diyecektim :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu ürünler neeen hala alinirki. Günümüzdeki tüm lcd tvler tüm formatları zaten oynatmiyormu?
Piyasada satılanların sadece bir kısmı oynatıyor ve LCD ler ilk çıktığında o tür cihazlar yoktu. Ayrıca herkesde LCD yok. Birde bu kadar format desteği sunmuyorlar.

Video biçimleri: .AVI, .DAT/MPG, .FLV, .ISO, .MKV, .MOV, .MP4, .RM/RMVB, .TS/M2TS/MTS/BDAV, .VOB, .WMV
Görüntü çıkışları: HDMI, Kompozit (CVBS)
Görüntü modları: 1080p, 1080i, 720p, 576p/480p, NTSC, PAL
Ses biçimleri: Dolby Digital AC3, Dolby TruHD, DTS, DTS HD/ES, FLAC, MP3, MP4, OGG, RA/RM/RMVB, WAV/PCM/LPCM, WMA/WMA PRO/ASF
Ses çıkışları: Analog 5.1, HDMI, Koaksiyel Dijital, Optik Dijital (SPDIF), Stereo
Resim biçimleri: BMP, GIF, JPEG/JPG, PNG, TIFF
Altyazı biçimleri: IDX+SUB, SMI, SRT, SSA, SUB

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
elimdeki lcd 2010 başlarında ülkemize gelen bir tv ve dediğin formatlardan işe yararların hepsini oynatıyo. kalanları da zaten bırak oynatmasın. duvar kadar lcd'de, Dat, Rm,Ts, Flv izliyeceksen zaten parana yazık etmişsin. Ben o formatları evimde barındırmıyorum:)

dediğim gibi geçen sene başlarında çıkan bir tv bunları sorunsuz oynatabiliyor. demek ki şu an çıkanlar, yer yüzündeki tüm formatları oynatır.

hee, eğer diyorsan tüplüde izlicem, o zaman da derimki, "ne 1080p si ya hu, al bir vcd player, izle Avi'ni":D