Medal Of Honor 2010 İnceleme...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dün MOHU indirdim ve kurdum.

Sistemim çok iyi olmasada normal.

2 Gb Ram(Kingston)
1 Gb Sparkle 9500 GT 128 Bit Ekran Kartı
500 Gb Harddisk...
2.80 İntel Pentium D İşlemci...

Bu sistemle Call Of Duty Modern Warfare 2,Prototype,Crysis gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Kasma olmadan...

Oyunda başlangıçta bir araçta Afganistan sokaklarında ilerliyoruz. Güvenliklerden geçiyoruz ve Talıbanın adamlarına takılıp çatışmaya giriyoruz....

Oyunun grafikler ve özellikler iyi ancak mouse sensivitiysini ayarlasanız iyi olur gibi çok hassas....

yapay zeka gerçekten hoş. Kapıyı açmak yerine ayağınızla kırıyorsunuz.

Adamları bıçakla öldürmek isterseniz X tuşuna basmanız gerekiyor genellikle bıçağı boğaz tarafına saplıyor...

Öldürürken adamların kafası ve vücudu parçalanabiliyor.

Ben birini kafadan aldım ve Kafa işaretini verdi.

Mother kod adlı bir komutanımız var. Arkadaşımızla ilk önce onun yanına gitmek için bazı görevleri yapıyoruz...

Oyun grafik bakımından baya iyi çünkü azda olsa bir yavaşlama hissediliyor... Toplam boyutu (bendeki) 7 gb...

Bütçem yetersiz olduğu için crackli oynamak zorunda kaldım...

Sistemimde tek Crysis orijinal...

Crack kullandığım için beni yargılamayın ben çok memnun değilim...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu..

Saygılarımla.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Ben Xbox 360 denedim şuan mükemmel bence :D

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D Xbox gerçekten mükemmel ya ben onda COD6 oynadım bambaşka bir zevk...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Düşündüklerimizin olmayacağı kesin. Bambaşka senaryo çünkü....

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben de oynuyorum dünden beri, eğlencelik bir oyun olmuş. Bir COD gibi olmasa da, bilhassa fps severlerin kaçırmaması gerek.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Oyunu bitirdim.Oyununda kayaların içinden geçen adamlar falan vardı.Bunlar düzeltilir güncelleştirmelerle.Onun dışında mouse çok hassas.Cyber snipa stinger mouse ile 400 dpi ve hassasiyet en az seviyede oyunu ancak oynayabildim.Oyunda ilk başta Rabbit diye biri olarak başlıyorsunuz.Oyun Afkanistanda geçiyor.Oyunda Mother (bu adam komutanımız oluyor)Voodoo ve Preacher isimli arkadaşlarla başlıyoruz.Tariq adında birini aramak için bir köye girdiğimizde saldırıya uğruyoruz.Voodoo ve Rabbit Mother ile buluşmak için yola koyuluyoruz.Burda ilk çatışmamızı yaşıyoruz.Gerisini siz oynayın :D.Oyunda sık sık Türbünlü tüfek kullanıyorsunuz.Bu benim çok hoşuma gitti:D.Özellikle Dusty diye arkadaş ile dağda M82 ile insan avladığımız bir bölüm var.Gerçekten etkileyici.Bölümler sıkıcı değil.Zaten oyun çok kısa sürüyor.İzlediğim fragmanlarda oyun için Battlefield Bad Company oyununu andırıyor diye düşünmüştüm.Ama oynayış olarak fark hissediliyor.Oyunu Multiplayer oynamak için orjinal almayı düşünüyorum.Anca şuan için biraz erken :D.

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows a kurdum.Yaklaşık 4 saat oynadım kaliteli bir oyun :).Ama oyunda senaryo dışına çıkamıyorsun bu kötü bir şey bence

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni çıkan oyunların hepsinde öle . Senaryo dışına çıkamıyorsun

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
PS1 de ne oynardık bu oyunu :( özlemişim.

mehmetkavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 günde bitirdim oyunu , MOH un normalde hep eski silahları ve görsel efekti pek olmazdı , bu sefer bambaşka bi yol çizmişler , gerçekten oyunu oynarken sürüklüyor , bir an önce bitirmek istiyorsunuz , sonunu izlemenizi tavsiye ederim tüyleriniz diken diken oluyor :) sizi kurtarmaya gelmeleri falan :)