needforspeed
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Dün MOHU indirdim ve kurdum.
Sistemim çok iyi olmasada normal.
2 Gb Ram(Kingston)
1 Gb Sparkle 9500 GT 128 Bit Ekran Kartı
500 Gb Harddisk...
2.80 İntel Pentium D İşlemci...
Bu sistemle Call Of Duty Modern Warfare 2,Prototype,Crysis gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Kasma olmadan...
Oyunda başlangıçta bir araçta Afganistan sokaklarında ilerliyoruz. Güvenliklerden geçiyoruz ve Talıbanın adamlarına takılıp çatışmaya giriyoruz....
Oyunun grafikler ve özellikler iyi ancak mouse sensivitiysini ayarlasanız iyi olur gibi çok hassas....
yapay zeka gerçekten hoş. Kapıyı açmak yerine ayağınızla kırıyorsunuz.
Adamları bıçakla öldürmek isterseniz X tuşuna basmanız gerekiyor genellikle bıçağı boğaz tarafına saplıyor...
Öldürürken adamların kafası ve vücudu parçalanabiliyor.
Ben birini kafadan aldım ve Kafa işaretini verdi.
Mother kod adlı bir komutanımız var. Arkadaşımızla ilk önce onun yanına gitmek için bazı görevleri yapıyoruz...
Oyun grafik bakımından baya iyi çünkü azda olsa bir yavaşlama hissediliyor... Toplam boyutu (bendeki) 7 gb...
Bütçem yetersiz olduğu için crackli oynamak zorunda kaldım...
Sistemimde tek Crysis orijinal...
Crack kullandığım için beni yargılamayın ben çok memnun değilim...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Saygılarımla.
Sistemim çok iyi olmasada normal.
2 Gb Ram(Kingston)
1 Gb Sparkle 9500 GT 128 Bit Ekran Kartı
500 Gb Harddisk...
2.80 İntel Pentium D İşlemci...
Bu sistemle Call Of Duty Modern Warfare 2,Prototype,Crysis gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Kasma olmadan...
Oyunda başlangıçta bir araçta Afganistan sokaklarında ilerliyoruz. Güvenliklerden geçiyoruz ve Talıbanın adamlarına takılıp çatışmaya giriyoruz....
Oyunun grafikler ve özellikler iyi ancak mouse sensivitiysini ayarlasanız iyi olur gibi çok hassas....
yapay zeka gerçekten hoş. Kapıyı açmak yerine ayağınızla kırıyorsunuz.
Adamları bıçakla öldürmek isterseniz X tuşuna basmanız gerekiyor genellikle bıçağı boğaz tarafına saplıyor...
Öldürürken adamların kafası ve vücudu parçalanabiliyor.
Ben birini kafadan aldım ve Kafa işaretini verdi.
Mother kod adlı bir komutanımız var. Arkadaşımızla ilk önce onun yanına gitmek için bazı görevleri yapıyoruz...
Oyun grafik bakımından baya iyi çünkü azda olsa bir yavaşlama hissediliyor... Toplam boyutu (bendeki) 7 gb...
Bütçem yetersiz olduğu için crackli oynamak zorunda kaldım...
Sistemimde tek Crysis orijinal...
Crack kullandığım için beni yargılamayın ben çok memnun değilim...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Saygılarımla.