MEB tabletleri hack 'leme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rawkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdşlar vestel vp10rated tblet vrdiler evden internete bağlndım ama hiç bişeye girmiyor arştrdım dsn ayrlarını fln değştrcem dsn ayrını açmıyoo uygulama ykleyip şfreyi krcm mobl cihaz yöneticisi trfndn engllenmştr diyo yardım edermisinz nasıl yapabilirim

klakson123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile ve Vestel tabletin işlemci modellerini yazar mısınız ? Kernel bulup rom yazabilirim, benim elime daha ulaşmadı.

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allahim sunlara bak ya devlet okumaları için bir şeyler yapmak istiyor bizim süper zekiler okumaya gerek duymuyor.
Sizlere bir şey demiyorum bizim kanimizda var bir uckura merakımız birde i.nelige

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
bu konuyu ben açmıştım da pişman olmuştum. ne hortlatıyosunuz konuyu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi dnset inmiyo free vpn de ınmıyo aslında ınıyo etkınlestır tuşuna basınca mdm tarafındam durduruldu yazıyo nasıl yapıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 6 yaşımda başladım walla ama kalkması harbidende zordu ve üstelik sabahçıydm

Amerika da çocuklar 5 yaşına bastığın da anaokula , 6 yaşın da ilk okula başlıyo ve 6.sınıfa kadar ilk okul okuyo. Bizim millet bu çocuk bu yaşta nasıl kalkıcak sabah ufacık çocuk daha eğlence yaşı , gibi şeyler söyleyen anne baba bu yasa kabul edilğinde söyleyen anne babalar. Peki amerikanın çocukları o yaşta okula başlayabiliyo da bizim milletin çocukları niye başlayamıyo...

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşınız kaç veya eğitim-öğrenim durumunuz nedir bilemiyorum. Bu konu başlığında, tablet hakkında bir tartışma yürütüyorsunuz. Demekkki televizyon ile bilgisayar monitörünü birbirinden ayıracak kadar bilginiz var. Bazı kişiler halen bilgisayar monitörüne televizyon diyebiliyor. Özellikle eski topraklar. Aslında konuyu anlatmak için uygun bir örnek olmadı. Tableti, dizüstü ile karıştıranlarda var. Konu, DEVLET'in HÜKÜMET ile karıştırılmasından dolayı gündeme getirildi. Tabletleri dağıtan ve ticaretini yapan Hükümettir. Devlet değildir. Okullar devletin, tabletler hükümetin. Devlet kalıcı bir hizmet kurumu, hükümet ise değişebilen ve bu hizmetleri organize eden bir kurum.

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam estafurullah yanlış anladınız :D
Onlarda haram olmadığı için daha çok et çeşidi var fiyatlar daha uygun.Bizim öyle bir şansımız yok :) Müslüman olduğumuzdan dolayı
Sizdeki haram kavramı her neyse çok ilginç. Kul hakkı haram fakat yemesi serbest neslinden geliyorsanız Allah bu millete acısın. Arkadaşın biri at eti, eşek eti, sen tanımazsın, dişin kezmez, köpek yemedi vört zört demiş. Doğru söylüyor. Adamlar zaten onu kıyma halinde öyle iyi harmanlayıp itekliyorki köpeğin yemediğini yiyor zaten sonrada dişin kesmez diyor. Eğer siyaseten ve ekonomik açıdan bu ülkede sorunlar bu kadar acınacak ve vahim durumda olmasa, arkadaşın tablet yazılımını kırma konusunda böylesi tartışmalara girilmez. Eğitim durumu iyi olan insanlar konuyla ilgisiz alanlarda tartışmaya girmez. İsveçli arkadaşın söylediği gibi yetersiz insanlarla düşünce paylaşmak çok zor.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Sizdeki haram kavramı her neyse çok ilginç. Kul hakkı haram fakat yemesi serbest neslinden geliyorsanız Allah bu millete acısın. Arkadaşın biri at eti, eşek eti, sen tanımazsın, dişin kezmez, köpek yemedi vört zört demiş. Doğru söylüyor. Adamlar zaten onu kıyma halinde öyle iyi harmanlayıp itekliyorki köpeğin yemediğini yiyor zaten sonrada dişin kesmez diyor. Eğer siyaseten ve ekonomik açıdan bu ülkede sorunlar bu kadar acınacak ve vahim durumda olmasa, arkadaşın tablet yazılımını kırma konusunda böylesi tartışmalara girilmez. Eğitim durumu iyi olan insanlar konuyla ilgisiz alanlarda tartışmaya girmez. İsveçli arkadaşın söylediği gibi yetersiz insanlarla düşünce paylaşmak çok zor.

Hocam o tabletler inanın ki okullarda kullanılmıyor. Öğrencilerin çoğu evlerinde bir kenara koyuyorlar çünkü ne internete bağlanıyor ne de uygulama yükleniyor. Dediğiniz üzere televizyon ile bilgisayar monitörünü birbirinden ayıracak bilgiye sahip olanlar da bu bomboş duran tabletleri değerlendirmenin yolunu arıyor.
Saygılar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tablettler dağıtıldı bize geçen sene kullanmana bağlı ben kötü kullandım ve sınıfta kaldım. :blush::angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilader sistem çokmedi sadece olmadı aynı olayı ardı ardına yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş tablete custom rom yüklsem saydığın kötü yanlar düzelirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sene 1999-2000 bizim zamanımızda herşeyin kıymeti değeri bilinirdi devlet malı korunurdu şimdiki bebelere bak korsanlık peşinde okul hikaye okula gidiyom diye çık evden ya sigara içmeye kaç yada erkek arkadaşınla köşe buçak sevişmeye kaç internet kafelerde sürünün sizler anne ve babalarınızın hakklarını yiyiyosunuz bunun günahını vebalıni ödeyemiyiceksiniz onlar alın teri ile kazandıklarını cocuklarımız okusun adam olsun die sizler için harcıyolar boğazlarından kısıp sizlere veriyolar yazık ki sizler gibi hayırsız ve nankör evlatları oldukları içinnn

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Mod. rica etsem bu konu kilitlenebilirmi. Bilincsizce söz savuranlarin, dili olanin konustugu bir yere donmuste buralar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu tabletler oyun oynamak için değil ders işlemek çalışmak için eğer oyun için verilseydi asla öyle engeller konulmazdı. Ayrıca tablet ''hacklemek'' mi ? alt tarafı bir uygulama yüklüyorsun bunun neresi ''hack'' ? Eline tableti versek daha ''Root,Rom'' Atamazsin. Git dersini çalis oyun oynamak değil ders işlemenin sana faydasi var. Eğer ''Hacker''im diyorsan yada bir programlama dili biliyorsan internete bakmadan şuraya herhangibi bir programlama dili ile ''Hello World'' yaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim tablet donuyodu felan format attım eba şifresi istiyo napmalıyım (okul deiştirdim hocaya söyledim eski okulun yapsın dedi eski okula gittim yenii okul dedi napmalıyım :( ):mad::mad::mad::mad::mad::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: