Meb Tablet(Vestel Vp10) Yardım

ozansahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selama arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bize okuldan vestel vp10 tabelet verdiler.Tablette internete bağlıyken oyun oynıyamıyoruz.Yada oyun oynarken internete bağlanamıyoruz.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.MDM engelleme diye bişe mi ne varmış bunuda söylediler.Arkadaşlar yarım edinn.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Biz ders kitaplarımızı parayla alıyorduk...
Anadolu lisesinde ingilizce kitaplarımız o kadar pahalıydı ki alabilmek için annem altınlarını bozdurmuştu...

Şimdi devlet size bu tabletleri daha kaliteli bir eğitim alabilmeniz için ücretsiz veriyor, kıymetini bilin...

ozansahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi diyosunuzda.Hiçbir öğretmen dersinde tablet istemiyo.Okula getirmyin diyolar bizde napalım oyun yükleyip oynuyoruz bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

alisiktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anadolu lisesinde ingilizce kitaplarımız o kadar pahalıydı ki alabilmek için annem altınlarını bozdurmuştu...

Şimdi devlet size bu tabletleri daha kaliteli bir eğitim alabilmeniz için ücretsiz veriyor, kıymetini bilin...

kesinlikle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben tableti kırdım ama oyun oynaken intenete bağlanılmıyo onun için önce oyunlarınızı indirin sonra kıın
en başta aka tarafında reset tuşu var
ona tıklayın tablet açıldıktan sonra hemen şifrenizi girin ve okulunuzun intenetini unutun ve ve tekrar reset atın ama 10 saniyede yapmanız lazım tekrar reset attıktan sonra tabletinizin oyunları açılıyor ben bir sürü oyun yükledim

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
way anası be devlet ders işlensin daha keyifli hale gelsin diye tut öğrenciye öğretmene tablet dağıt. Şu konuşulan konuya bak nasıl oyun yüklerim, way efendim oyun oynarken net gidiyor bilmem ne. Sanki babanızın tableti...

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocukların oyun yüklemesine değil,öğretmenlerin derslerinde istememesine takıldım ben.

Gerçi normal hayatında adam akıllı bilgisayar kullanmamış öğretmenler var hala,tableti ne yapsınlar...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tipik bir Türkiye resmi var burada. donanım veriliyor ancak eğitim verilmiyor sonuç olarak dünyanın parası verilip alınan donanım ya depoda yada öğrencinin elinde eskiyor.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
arkadaşlar ben tableti kırdım ama oyun oynaken intenete bağlanılmıyo onun için önce oyunlarınızı indirin sonra kıın
en başta aka tarafında reset tuşu var
ona tıklayın tablet açıldıktan sonra hemen şifrenizi girin ve okulunuzun intenetini unutun ve ve tekrar reset atın ama 10 saniyede yapmanız lazım tekrar reset attıktan sonra tabletinizin oyunları açılıyor ben bir sürü oyun yükledim
Ben de sandım ki tableti yere çaldın :D :D

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tableti bunların ellerinden almak gerek kaç tane çocuk var okuyamayan bide bunlar bu şartları beğenmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:hayır yanlışsın ben hem oyun oynuyurum hemde internete bağlanıyorum bide facebook giriyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben MEB düzenlediği robot yarışmasına girdim 2 dalda 2. oldum bu tabletten hediye aldım şimdi biri bana çıkıp yardım edebilirmi devlet ders için vermedi bunu bana ödül verdiler ama öğrenci tableti root atcam ama nasıl bilmiyorum birisi yardım etsin tekrar ediyoeum okuldan verilmedi ödül aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bak anlatayım tableti ilk kıran kişi olarak söylüyorum :) ilk bizim okula verildi sonra öbür okullara ve bizim okuldada ben kırdım ilk tableti şarja takıp en az %90 sonra güvenlikten tableti şifrele diosun,sonra şifrelemenin yarısında tabletin arkasındaki aşağıda olan deliğe ince bir şey sokup reset atıosun örn: 0.7 uç . tabi bunu yapmadan biraz bekleyin %2 %1 fln şifrelensin tabletin o güzükmez %1 diye ama siz gene bekleyin 2.5 3 dk sonra tablet şifrelemde sorun der tableti sıfırla der sıfırlanınca tableti açıyorsun internete bağlanıorsun sonra sana aktivasyon kodunu sorar
takıyorsun klavyeni alt+tab yapıyorsun ordan copy file a geliorsun sonra internete girip one mobile ı indiriorsun oradan launcher indiriorsun bi tane sonra tabletini kullanıyorsaun bu arada aşağıdaki geri ana mönü ve uygulamalar hısmı olmucak onun için launcher ı kullanıcaksınız launcher atınca gelir kendinden orası bi sorun olursa internete bağlantıdan çık geri gir aktivasyonu yaz tablet meb e geri döner kontrolde fln sonra tekrar sıfırlarsın yada uğraşamam diyosdan tableti 1. kattan aşağı at sonra garantiye ver verince aktivasyonu girmewden alt tab çek bu kadar sonra istediğin her oyunu indirirsin bende gta pes iron man 3 her bişi var aynı zamanda internetede bağlanabiliorsun tablet meb den tamamen ayrılıor hiç bir sorun çıkmaz çünkiş meb e bağlı diğilsinizdir ve hiçbir şekilde tabletiniz incelenmez ana kontrolden çünki aktivasyon kodunu daha girmemişsinizdir ;) bunu istediğiniz yere alıntı yapın konu açın ben öle işlerle meşgul olmadığımda arkilere söledim onlar açmıştır ama alıntı serbest genşler ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim kirilmisti onceden. 1mobiledan apex launcher indirdim sonra android ilk ekrana geri dondu. menu cubuklari da yok. napmam lazim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

evet streamline serisi vardı, babam işçiydi ne sıkıntılı zamanlardı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie:resetleme artık işe yaramıyor başka çözüm varsa yardım ederse cennetlik:yes:

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3

ne günlerdi be o kitaplara verdiğim paralarla bi tane 95 şahin alırdım be :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Amma güldüm ya :D Babasının tableti tabi! Babası vergi veriyor devlette tablet alıyor... Oyna güzel kardeşim :) Ama sorun şu hem internet hem oyunu ne yapacan sonuçta face dolaşıken bir yandan da oyun oynayanı görmedim...

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Zamanında zor şartlarda okuyanlar bu durumu kıskandığı için veya yediremediği için kızgınlar. Oysa ki sizde bu zamanda okusaydınız, sizde aynısını yapacaktınız..
Bu arada öğrencilere diyeceğim şu; oyun oynayın fakat derste çalışın. Sonra kafanızı duvarlara vurursunuz (iş işten geçince)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha alamayanlar var o tableti

biraz şükret :D :D :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Selama arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bize okuldan vestel vp10 tabelet verdiler.Tablette internete bağlıyken oyun oynıyamıyoruz.Yada oyun oynarken internete bağlanamıyoruz.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.MDM engelleme diye bişe mi ne varmış bunuda söylediler.Arkadaşlar yarım edinn.
Stock Rom yükle düzelir ama içindeki kitaplar silinir benden söylemesi

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kapatin bu konuyu eyyy admin boyle sacmalik var mi?

Devlet tablet vermis amacina uygun kullanilmali, okula istemeyen dinazorlari sikayet edin bu yazilanlari meb iletecegim.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben hala tabletlere cm rom yüklendi haberini bekliyorum :D şimdiye kadar olmamış olması çok manidar

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizede verecekler 2.Dönem sabırsızlıkla bekliyorum kırmıcam tablet bana bakcak ben tablete

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok saçma laflar ediyosunuz bence. Öğrenci bu oyun oynamadan durur mu? Şimdiki nesil eskisi gibi sokağa çıkıp ip atlayacak değil ya, elbet teknolojiden yararlanacak. Bu bulup da bunmak değil. Tüm uygulamalar engelliyken öğrenci ne yapacak ki? Babanın tableti mi konusuna gelelim. Evet babamızın annemizin vergileriyle alındı bu tabletler. Kimse cebinden para çıkarmadı hep bizim paramızla oldu bunlar. Aklınızı başınıza alın sizin zamanınızda yoktu evet ama siz de ders çalışmak yerine kitaplarınızın yanına resimler çizmediniz mi? Bunun ondan ne farkı var?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk önce virüslü bi rndm indirmen lazım mdm yi kurduktan sonra virüs programı indirmen lazım (kaspersky olabilir) sonra virüs programını açıp mdm yi engelleyecen :D:D WhiTeHacKer