Meb.k12.tr Kurulumu Nasıl Yapılır ?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İyi günler arkadaşlar ben bir okulun sitesini yapıyorum şu an yesilyurtcumhuriyet.meb.k12.tr/ adreside bu buna baska şablon atmışlar sanırım. Ben bu sitenin kullanıcı paneline girince hiçbir şey anlamadım nasıl yapılır bu ?

breko52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çok kolay bir sistem yönetici paneline giriş yapınca içerik bölümünden haber ve duyuru eklenebiliyor.
hiçbir düzenleme kodlamaya gerek duymadan düzenleme imkanı var
menübölümünden link ve kategori açılabiliyor.
yayınla dediğinde yaptığın değişiklikler siteye uygulanıyor.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İkisi ayrı site. Eskisi ftp ile çalışıyor. Eskisini kullanacaksan filezilla gibi programlar kullanacaksın. Eğer yenisini kullanacaksan mecburen yönetim panelini kullanacaksın.
Ayrıca eski site yılbaşında kapanacak haberin olsun. Alacağın şeyleri hemen al.

Yönetim panelini kullanma örnekleri aşağıdaki sitede var.
http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=188

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski şablonun devri bitti bütün okulların web siteleri tek tip olacak şekilde ayarlandı eski ftp ye giriş alan adı ile yapılamıyor sadece kurum kodu ile giriliyor verdiğin örnekteki gibi.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yenisini kullanmak zorundayız bende yönetim paneline giriyorum yanlız ne eklersem ekleyim sitenin adresine tıklayınca http://yesilyurtcumhuriyet.meb.k12.tr/ bu adresteki sayfa açılıyor bunu anlayamadım bu yeni sistemin ftp sistemi yokmu html sayfalarını falan nasıl düzenliyecez burdan acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bunun zamanı geçti. benim şu anki okulum almamış yeni alanı. yeni alanı alabilmek için nasıl bir işlem izlemek gerekiyor. meb in sayfasından mailimimize giriyorum fakat hiçbirşey yok web sitesi ile ilgiili. mebpanelden giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor. şifremi unuttum diyorum bizim mail adresini kabul etmiyor. yardımcı olursanıs sevinirim.