MEB GM E-TAB 4 Çok ACİLL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srgznc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srgznc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Meb General Mobile e-tab 4 tabletlerini dağıttı
Asıl konu ise tablete reset (format) atmayı düşünüyorum atarsam bir sorunla karşılaşabilir miyim veya tablete bir şey olur mu?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Reset'den kastın telefonu sıfırlamak ise bir şey olmaz ama root layıp room atarsan sistemi değişir akıllı tahtaya bağlanmayabilir

onavar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm, 9 sınıfta tablet almadım bizim okula dağıtılmadı 10 sınıfta ise başka bir okula geçtim orda dağıtılmış bana verilecek mi?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
selamun aleyküm ya bişe sorcam 9 sınıfta tabled almadım bizim okula dağıtılmadı 10 sınfı başka bir yere geçtim orda dağıtılmış bana verilecekmi

sorunuzun cevabını buradan kimse bilemeyecektir bu nedenle soruyu ilgili okulun birimlerine sormanız gerekmektedir.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
selamun aleyküm ya bişe sorcam 9 sınıfta tabled almadım bizim okula dağıtılmadı 10 sınfı başka bir yere geçtim orda dağıtılmış bana verilecekmi

Zor gibi, sayılı gelmişti. Kalmadı denebilir.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Tableti formatla okul tarafından verilecek olan senin tc kimliğine kayıtlı bir şifre olacak onu okuldan al bir yere yazmayı da unutma ileride tekrar lazım olabilir çünkü. Okul tarafından tableti aç. Bir sorun olmaz, cezası da yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Okulun durumuna bağlı. Çünkü bu tablet konusunu aceleye getirdiler ve tabletlerle ilgili birçok yasa eksiği mevcut. Yasaların eksikliğini de okul idaresinin insiyatifi tamamlıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar simdi eğer rooot atarsam ne tur bi ceza yerım ? :confused1: