mcafee kaldırılamıyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MUSEAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MUSEAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mcafee yi kaldırmaya çalışıyom denetim masasında 3 tane mcafee ile ilgili bişi vardı 1 tanesini silemedim. "mcafee agent" bir türlü silinmiyo. hata veriyo. üstüne mcafee yi silmek için olan mcpr uygulamasınıda denedim hepsinde hata verdi
yardım edermisiniz

HATA RESİMLER
1610091434305.png
1610091453202.png

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
McAfee nin yetkileri fazlaymış. Ben olsam önce görev yöneticisinden kapatır sonra da silmeyi denerdim olmazsa da dosyaları silerdim.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
İş yerleri için olan sürümü mu indirdin? Eğer öyleyse yönetici bilgisayardan silme komutu ver.

MUSEAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
McAfee nin yetkileri fazlaymış. Ben olsam önce görev yöneticisinden kapatır sonra da silmeyi denerdim olmazsa da dosyaları silerdim.
ordan kapatılamıyo denedim. yönetici olarakta girdim görevi sonlandır diyince hiçbir geri cevap vermiyo çalışmaya devam ediyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş yerleri için olan sürümü mu indirdin? Eğer öyleyse yönetici bilgisayardan silme komutu ver.
hiç bilmiyom. kendim indirmedim belki olabilir ama olduğunu sanmıyom. zaten güncel değildi ve öyle bir ibarede yoktu

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
Mcafee'yi bilgisayardan silmek isterken Yönetilen Moddayken Mcafee Agent Kaldırılamaz şeklinde bir hata alıyorsanız komut satırından kod yazarak Mcafee'yi kaldırmanız gerekiyor. Bunun sebebi ise C:\Program Files\McAfee\Agent\x86\frminst.exe dizinindeki exe dosyasını bir parametre ekleyerek çalıştırmak gerekiyor.

C:\Program Files\McAfee\Agent\x86\frminst.exe /remove=agent

Mcafee'yi kaldırabilmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Başlat çubuğuna cmd yazarak komut satırını (command prompt) çalıştırın.

2. Komut satırnda sırayla aşağıdaki kodları yazarak enter tuşuna basın.

C:\Program Files\McAfee\Agent\x86
frminst.exe /remove=agent

İnternette böyle bir yazı buldum.Kaynak vermem gerekir mi ?

MUSEAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mcafee'yi bilgisayardan silmek isterken Yönetilen Moddayken Mcafee Agent Kaldırılamaz şeklinde bir hata alıyorsanız komut satırından kod yazarak Mcafee'yi kaldırmanız gerekiyor. Bunun sebebi ise C:\Program Files\McAfee\Agent\x86\frminst.exe dizinindeki exe dosyasını bir parametre ekleyerek çalıştırmak gerekiyor.

C:\Program Files\McAfee\Agent\x86\frminst.exe /remove=agent

Mcafee'yi kaldırabilmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Başlat çubuğuna cmd yazarak komut satırını (command prompt) çalıştırın.

2. Komut satırnda sırayla aşağıdaki kodları yazarak enter tuşuna basın.

C:\Program Files\McAfee\Agent\x86
frminst.exe /remove=agent

İnternette böyle bir yazı buldum.Kaynak vermem gerekir mi ?
burda x86 bit için verilmiş benimki x64 bit. internetten buna benzer gene buldum ama oda x32 bit için. len hiç x64 bitlileri düşünen yokmu bu almede :)

Mr Bean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
burda x86 bit için verilmiş benimki x64 bit. internetten buna benzer gene buldum ama oda x32 bit için. len hiç x64 bitlileri düşünen yokmu bu almede :)
Benim pc de x64 bit ama x86 bit olan programları yükleyebiliyorum.