McAfee dosyaları kaldı

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Eskiden bir tane uygulama yükledim uygulamanın sponsoru McAffe'ymiş bende yanlışlıkla indirdim iptal edemedin bir süre sonra kaldırdım Ccleaner kullanırken Özel temizlemeye geldimm uygulamalar bölümünde McAffe yazıyor ben kaldırmıştım neden orada yada kaldırırken bazı dosyalarımı kaldı diye sanıyorum nereden gizli McAffe dosyalarını nereden silebilirim çok lanet bir uygulama indirmeyin bilgisayarınız yavaşlar kesinlikle önermiyorum zaten windows'un kendi en dandik virüs koruması bile aşırı derecede koruyor ?

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
İlk önce Konu başlığına Acil yardım yazanlara uyarı puanı atıyorlar.

İkinci olarak Her programı silince arkasıyca kalıntılar kalabiliyor. Pek korkulnç bir durum yok ortada.
McAffe dosyaları kalması beni aşırı derecede sinir ediyor her gördüğümde sinirleniyorum

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,388
Şu bağlantıyı açın ve "2. Adım: McAfee Consumer Product Removal (MCPR) aracını indirin ve çalıştırın" yazan adımları uygulamayı deneyin. Bakalım işe yarayacak mı. Sonucu bizimle paylaşın. :)

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Hocam o McAfee görünümlü bir virüs dosyası olabilir mi? Bazı crackleri indirirken Yandex, Amazon görünümlü bilgisayarı yavaşlatan virüsler inebiliyor. Bazı forumlarda bu sorunu görmüştüm AV ile tarama yapın dedik virüs çıktı dosya aslında. Format atın isterseniz bütün sprunlar kökten çözülür.