yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
MAYMUNLARIN KUZENİ MAYMUNLAR
Yine maymunlar. Bazı insanlar illa da biz maymunuz diyorlar. Malum dünya genelinde yayın yapan sözde bir ilim dergisi Evrim teorisinin fikir babası Darwin'i kapak yapmış. Bu derginin Türkiye ayağı olan Tübitak kapak değiştirmiş. Malum kesim veryansın etti. "Bu ilime bir saldırıymış." "İnsan ve maymun kuzenmiş." "Geri kafalılar Tübitak kapağını değiştirmi."
200 yıl sonra gelecek bir ilim adamı olsaydım ve evrim denen safsatayı destekleseydim şöyle bir teori ortaya atardım:
"Zamanında maymun olan bazı insanlar evrim geçirip insan oldular ama insanlığın kıymetini bilmediklerinden tekrar maymunlaştılar."
Yo yo.. emin olun aynen öyle derdim. Çünkü bugün maymundan geldiklerini söyleyenler doğru söylüyorlarsa yarın maymunlaşacaklarını kabul etmiş oluyorlar.
Zira evrim safsatasının en temel dinamiklerinden biri türlerin çevre ve yaşam şart ve standartlarına göre tekamül(olgunluk) gösterip evrim geçirdiğidir. Bir şeyde tekamül varsa teseffül(aşağılaşma) de sözkonusudur.
Teorimin can alıcı noktasına geliyorum; bu türler ısrarla insanlıkta tekamül ile evrim geçirip bir sonraki aşamaya gelemiyorsa teseffül ile maymunlaşacaklardır.
Sevinmeyin hemen! Bunları sağdan soldan toplayıp hayvanat bahçelerine doldurmak, biz eşref ademoğullarına kalacak.
İşin yoksa ondan sonra muz ile besle...
Kaynak: Dogruhabergazetesi (Din kültür bölümüne açacaktım sonra burası daha uygun dedim inşallah yanlış değildir)