• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Maymunların Kuzeni Maymunlar!

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
MAYMUNLARIN KUZENİ MAYMUNLAR​

Yine maymunlar. Bazı insanlar illa da biz maymunuz diyorlar. Malum dünya genelinde yayın yapan sözde bir ilim dergisi Evrim teorisinin fikir babası Darwin'i kapak yapmış. Bu derginin Türkiye ayağı olan Tübitak kapak değiştirmiş. Malum kesim veryansın etti. "Bu ilime bir saldırıymış." "İnsan ve maymun kuzenmiş." "Geri kafalılar Tübitak kapağını değiştirmi."

200 yıl sonra gelecek bir ilim adamı olsaydım ve evrim denen safsatayı destekleseydim şöyle bir teori ortaya atardım:
"Zamanında maymun olan bazı insanlar evrim geçirip insan oldular ama insanlığın kıymetini bilmediklerinden tekrar maymunlaştılar."

Yo yo.. emin olun aynen öyle derdim. Çünkü bugün maymundan geldiklerini söyleyenler doğru söylüyorlarsa yarın maymunlaşacaklarını kabul etmiş oluyorlar.

Zira evrim safsatasının en temel dinamiklerinden biri türlerin çevre ve yaşam şart ve standartlarına göre tekamül(olgunluk) gösterip evrim geçirdiğidir. Bir şeyde tekamül varsa teseffül(aşağılaşma) de sözkonusudur.

Teorimin can alıcı noktasına geliyorum; bu türler ısrarla insanlıkta tekamül ile evrim geçirip bir sonraki aşamaya gelemiyorsa teseffül ile maymunlaşacaklardır.

Sevinmeyin hemen! Bunları sağdan soldan toplayıp hayvanat bahçelerine doldurmak, biz eşref ademoğullarına kalacak.

İşin yoksa ondan sonra muz ile besle...

Kaynak: Dogruhabergazetesi (Din kültür bölümüne açacaktım sonra burası daha uygun dedim inşallah yanlış değildir)

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ikinci resim ne güzel anlatmış onların kişiliklerini.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bazı kişileri görünce buna inanasım geliyor :D Töbe töbe :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
unutmayın ki insanlık insan denmeyecek seviyeden Allahın lütfu ile insana benzemiştir

yoksa hepimizin yahudiler gibi domuz hristiyanalr gibi maymuna dönüşme ihtimali vardı

yoksa neden domuzla maymunları seviyorlar sanıyorsunuz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
son resimde domuzun göbeğiyle adamın göbeği aynı :D,
zaten adamı görünce domuz gibi yeme lafı akıma gedi :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ateistler de sizlerde iyice iğrençleştiniz.Forumda son 3-4 haftadır, seviye iyice düştü.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bary sorun nedir. Madem sevmedin okuma bu konuları. Bir gazetede gördüm hoşuma gitti paylaşmak istedim. Hemde kopyalamadan elle yazdım :)