Maximum 1500 TL'ye Telefon Önerisi ( Kamera )

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Önümüzdeki hafta pazartesi salı günü gibi anneme telefon almayı planlıyoruz.Bütçemiz maximum 1500 TL.Çok grafikli, üst düzey oyunlar felan oynamayacak.İnternet deneyimi ve kamera deneyimi önceliklerimiz arasında ( ön kamera dahil )

LG G3 ( 32 GB ) düşündüm.Fakat ön kamera deneyimi nasıl ? 2.1 mp nasıl çekiyor ?
Asus Zenfone 2, biraz büyük gibi geldi ve kamera performansı çok iyi olmadığı söyleniyor.( Toshiba imzalı kamera haliyle..)
Discovery Elite , çok sıkıntılar sorunlar yaşandı.Güncelleme falan filan.Kitkat ile daha kötü olduğu söyleniyordu.Kamerası heleki ön kamerası hala bir çok telefonda bulunmuyor.Şu an durumu nasıl ?

Aklıma gelen ürünler şu anlık bunlar.Dediğim kriterlere uygun önerilerinizi bekliyorum.Başka telefonları da bekliyorum öneri olarak sunabileceğiniz.Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.Arayüz akıcı,kamera deneyimi güzel ve internet deneyimi de sıkıntı çıkarmayacak şekilde bir ürün umuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3 alınabilir ama ön kamera konusunda Desire 820'yede bakabilirsiniz büyük kaçabilir belki ama göz atmakta fayda var performans bakımından G3'den aşağı kalır yanı yok.

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Performans anlamında büyük beklentisi yok zaten.Büyük oyunlar oynamayacak.Fakat ön ve arka kamerası iyi olsun istiyorum.G3 ön kamerası nasıl ? Arka kamerasının oldukça iyi olduğunu biliyorum.Desire 820 5.5 inç ve HTC alt üst panellerinin büyük olması elle tutulabilirlik açısından biraz sıkıntı oluşturabilir kanaatindeyim.Başka öenrileriniz varmı acaba ?

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ön Kameraları pek iyi olmadığı için tercih edemiyorum onu ne yazıkki

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Performans anlamında büyük beklentisi yok zaten.Büyük oyunlar oynamayacak.Fakat ön ve arka kamerası iyi olsun istiyorum.G3 ön kamerası nasıl ? Arka kamerasının oldukça iyi olduğunu biliyorum.Desire 820 5.5 inç ve HTC alt üst panellerinin büyük olması elle tutulabilirlik açısından biraz sıkıntı oluşturabilir kanaatindeyim.Başka öenrileriniz varmı acaba ?
G3'ün ön kamerası Desire 820 kadar olmasada memnun kalınabilcek seviyede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 930 almalısın. Hem güçlü hem uygun fiyatlı hem de wındows phone 8.1 ile oldukça kolay kullanıma sahip.
Kesinlikle android almanı önermem çünkü annenin açacağı yanlış bir link telefonu virüs doldurur. Windows phone da ise virüs bulaşması çok zor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc e8 modelinede bir gözat.m8 ile aynı donanıma sahip.farkı kasası plastik ve arka kamerası biraz daha düşük seviye