Max Payne 3'ten İlk Görüntüler

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Resimler Offical sitenin yayımladıgı resimlerdir.Şimdilik bulabildiklerim bunlar. Devamı gelirse ekleyeceğim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
rokstar güzel oyunlar yapar ama sanki bu sefer ki tırt bi oyun olacak. nerden biliyosun demeyin sadece his...

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
böyle diyerek, insanları önyargılı olmaya davet ediyorsun, herkes hissettiği şeyi yazsaydı buraya ne olurdu, lütfen oyunu oynadıktan sonra istediğin yorumu yapabilirsin, anlamıyorum zaten milleti, oyun çıkmadan yerin dibine sokma çabası var. belki sende bi yerde olumsuz bi yorum görmüşsündür oyun hakkında ve buraya yazmışsındır hiç belli olmaz yani.
rokstar güzel oyunlar yapar ama sanki bu sefer ki tırt bi oyun olacak. nerden biliyosun demeyin sadece his...

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Nerde bizim cılız ama karizmatık max paynemiz :(

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
yok yaw sadece his :D

işin aslı ben ana karakteri pek sevmedim

max payne denilince aklıma hep buruşuk takım elbisesi içinde güzel saçlı, kirli sakallı ama depresif görünümlü biri gelir. sigarasını içer geceleri takılır ve uçarak ateş etmekte üstüne yoktur.

ee ana karaktere bak hani maxin klasik özellikleri?

önyargı olduğu doğru ama bu bir yönlendirmeyle değil ana karakterin görünümü ve max payne isminin uyumsuzluğuyla oluştu.

asabiyete gerek yok hocam ya :)

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ama sen direk oyuna eleştiri yapıyorsun, karaktere eleştiri yapmamışsınki (tırt) diyerek, hatırlatayım, bende içimden geçeni söylim o zaman, süper bir oyun olacak, hissediyorum... önyargı yapılcaksa olumlu yapılsın bari :closedeyes:
yok yaw sadece his :D

işin aslı ben ana karakteri pek sevmedim

max payne denilince aklıma hep buruşuk takım elbisesi içinde güzel saçlı, kirli sakallı ama depresif görünümlü biri gelir. sigarasını içer geceleri takılır ve uçarak ateş etmekte üstüne yoktur.

ee ana karaktere bak hani maxin klasik özellikleri?

önyargı olduğu doğru ama bu bir yönlendirmeyle değil ana karakterin görünümü ve max payne isminin uyumsuzluğuyla oluştu.

asabiyete gerek yok hocam ya :)

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ama sen direk oyuna eleştiri yapıyorsun, karaktere eleştiri yapmamışsınki (tırt) diyerek, hatırlatayım, bende içimden geçeni söylim o zaman, süper bir oyun olacak, hissediyorum... önyargı yapılcaksa olumlu yapılsın bari :closedeyes:
hayır sen bu oyuna neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsun ki :D

ben hissettim işte tırt olacak :)

hem ön yargının olumlusu olur mu? kanu riiivs gibi elemanı goldberge benzetmişler ondan sonra benden önyargısız beğenmemi istiyorlar. :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Geleneksel Max Payne atmosferinden uzak.Renkler çok canlı ve cıvıl cıvıl.Gerçek Max Payne'deki gibi koyu tonlar hakim olmalıydı bence.Klasiklikten uzaklaşmış.Belkide çıkana kadar toparlarlar iyice...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
böyle bir oyun da böyle bir karakter olursa oyun yalan olur

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
cidden bu renkler yaşama sevinci dolduruyo insanı kimseyi vuramassın bu renklerle

hellboyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beklediğimiz, özlediğimiz Max Payne olmuyacak -belki de olucak- ama güzel bir oyun olcağına inanıyorum.

imza
Rockstar Games :P