Max Payne 3 Tüm Ara Videoları

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
[video=youtube;YbugI_ZraFY]http://www.youtube.com/watch?v=YbugI_ZraFY[/video]

Toplam 3 saat 16 dakika

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Eğer Max Payne 1 ve 2 oynamış ve sevmiş isen tavsiye etsem de etmesem de elbet birgün oynayacaksın, sonuçta merak meselesi.
Aslında çok önyargılı yaklaşmama rağmen kötü bir oyun olmadığını söyleyebilirim.
Çünkü ben efsaneyi rezil etmelerini bekliyordum
En azından rezil etmemiş hatta bazı yerleri çok güzel.
Filmden güzel bir kere onu rahat söyleyebilirim, filmin oyunla hiç alakası yoktu.
En azından Rockstar uğraşmış onu da rahat söyleyebilirim
Hangi oyunda 3 saat ara video vardır ki, final fantasy tarzındaki yarı anime oyunları saymıyorum.

Grafik
------------------------
Rockstar'ın grafikleri kaliteli olsa da renkleri maalesef gerçekçilikten uzak, animasyonlar çok kaliteli ama fizik yine gerçekçilikten uzak. PC'de GTA IV ve sonrasında çıkan bütün Rockstar oyunları gibi optimizasyon sorunu var, örneğin en üst seviye ekran kartlarında bile MSAA kasıyor, Directx10 her nasılsa Directx9'dan daha hızlı(Bu iyi birşey değil, bir yerde hata var demek), Directx11'i seçip de ambient occlusion seçmeme olanağımız bulunmuyor.
Örnek ekran görüntüsü
MaxPayne3-2012-07-02-19-51-12-87.png

Ses
------------------------
Ses efektleri kaliteli, herhangi bir ses için uymamış diyebileceğimiz kısım yok.
Seslendirme olarak James Mccaffrey gerçekten aşmış, bu sefer ara videolar çizgi roman şeklinde olmadığından Max daha fazla konuşuyor ve o kel haliyle bile sesinden dolayı karizması fazla dağılmıyor.
Fragmanda bir önceki oyunun müziğini birebir aldıklarında müzikten umudu kesmiştim ama oyundaki müzikler de gayet güzel.
Örneğin 3 farklı açılış teması bulunuyor, şu videoda 3.21'den sonra başlayan açılış teması gerçekten hoşuma gitti.
[video=youtube;GxPxrMU5JyY]http://www.youtube.com/watch?v=GxPxrMU5JyY[/video]

Senaryo Ve Oynanış
------------------------
Burada biraz spoiler gerekiyor, Max'in Brezilya'ya gitmesi kendi elinde olan birşey değil, New Jersey'deki karıştığı bar olayı sonrasında kalsa ya hapiste çürüyecekti ya da suçsuzluğunu kanıtlasa bile birgün öldürülecekti. En azından Brezilya olayını güzel bağlamışlar ve Max Brezilya'da olmaktan kesinlikle memnun değil, vatan hasreti çekiyor anlayacağınız. :) Saçını kestirme ise çok psikopata bağladığı bir anda gerçekleşiyor ama öyle birşey olmasa çok daha iyi olurmuş. Genel senaryo ise iyi değil ama kötü de değil, çünkü biz Max'i en kötü anında bile ne yaptığını bilen biri olarak tanıdık, her görev sonrası bir elinde sigara bir elinde içki Max Payne kendini sorgulatıyor bu bizim Max Payne mi diye. Bir de çok fazla adam öldürüyoruz, Brezila nüfus planlamasına katkıda bulunuyoruz. Max yanlış yerde, yanlış zamanda ve yanlış şekilde görülüyor ama yine de kötü sayılmaz.

Oynanış ise eski oyunlara göre daha zor, bullet time artık eskisi kadar güçlü değil. Daha çok saklanarak oynuyoruz, son iki üç adam kaldığında bullet time yapmak daha mantıklı. Kontroller önceki oyuna göre daha karmaşık olsa da zorluk olarak önceki oyunla aynı seviyede.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bi tane oynadım ama 1 miydi 2 miydi hatırlamıyorum, merak etmiyorum o yüzden yani. Oynanışı uzun olsun sarsın yeter hocam, 2 saatte bitecek oyunsa hiç almayayım o yüzden soruyorum :) İnceleme gibi yorum olmuş teşekkürler :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Oynanış süresi uzun.
Ben 8 saat oynayarak medium seviyede 3 günde bitirdim. (medium üstünde 3 seviye daha var, mediumdan önce ise easy var)
Oyunun sarması tabi bu tür oyunları biraz da sevip sevmemeye bağlı.
Online oyun oynayan kesmin oynayacağı bir tür değil Max Payne ve benzeri oyunlar.
Multiplayer'ı da var ama uzun süreli oynama için değil, zaman geçirmek için.
İçerisinde sanatsal bir yönü olan oyunlar. Örneğin Half-Life 2 gibi...
Max Payne serisinin senaryosu tartışılmaz çünkü oyundan filme geçirilen benim bildiğim 3 yapım var.
Max Payne, Hitman, Ölümcül Deney.
Daha da karar veremediysen üstteki videonun ilk birkaç dakikasını izle, ona göre karar verirsin.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın dediği gibi rockstar oyunlarında bu sorun cidden var. En iyisi bence ubisoft.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Oynanış süresi uzun.
Ben 8 saat oynayarak medium seviyede 3 günde bitirdim. (medium üstünde 3 seviye daha var, mediumdan önce ise easy var)
Oyunun sarması tabi bu tür oyunları biraz da sevip sevmemeye bağlı.
Online oyun oynayan kesmin oynayacağı bir tür değil Max Payne ve benzeri oyunlar.
Multiplayer'ı da var ama uzun süreli oynama için değil, zaman geçirmek için.
İçerisinde sanatsal bir yönü olan oyunlar. Örneğin Half-Life 2 gibi...
Max Payne serisinin senaryosu tartışılmaz çünkü oyundan filme geçirilen benim bildiğim 3 yapım var.
Max Payne, Hitman, Ölümcül Deney.
Daha da karar veremediysen üstteki videonun ilk birkaç dakikasını izle, ona göre karar verirsin.

Ben zaten single player severim, güzel o zaman :)

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En iyi Oyun Kendi Dusuncem olarak GTA serisi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aynen bende singlecıyım:D

Dimi yok serverla bağlantınız koptu yok bilmem ne derdi yok, sürekli ölüp bekleme derdi yok :D Biraz Crysis 2 yapayım dedim bi kere takımımda 1. oldum gerçi benim 1. olduğum takımın kazanması mümkün değil, (o örgüt ibrahime kaldıysa örgütten bile sayılmaz misali) :D. Sunucuyla bağlantı gitti uçtu gitti XP puanlarım.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Dimi yok serverla bağlantınız koptu yok bilmem ne derdi yok, sürekli ölüp bekleme derdi yok :D Biraz Crysis 2 yapayım dedim bi kere takımımda 1. oldum gerçi benim 1. olduğum takımın kazanması mümkün değil, (o örgüt ibrahime kaldıysa örgütten bile sayılmaz misali) :D. Sunucuyla bağlantı gitti uçtu gitti XP puanlarım.
aynen azcık 1.6 oynıyım dedim yok hile yapanı mı desem bağlantı koptumu desem
bu işlerde ps3 pcden bir adım önde bizim arkadaş galaxy mini telefonunun internetinden mw3 kasıyor:D
nasip olursa yazın bende alıcam:)

En iyi Oyun Kendi Dusuncem olarak GTA serisi.
bence konusu güzel olan her oyun mesela ben spec ops the line ı bf3 den daha çok beğendim bence oynanış ve grafikler önemli ama daha da önemlisi konu
ve gta bu işi iyi beceriyor
rockstar games in sadece la noire oyununu beğenmedim zaten:D

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aynen azcık 1.6 oynıyım dedim yok hile yapanı mı desem bağlantı koptumu desem
bu işlerde ps3 pcden bir adım önde bizim arkadaş galaxy mini telefonunun internetinden mw3 kasıyor:D
nasip olursa yazın bende alıcam:)

bence konusu güzel olan her oyun mesela ben spec ops the line ı bf3 den daha çok beğendim bence oynanış ve grafikler önemli ama daha da önemlisi konu
ve gta bu işi iyi beceriyor
rockstar games in sadece la noire oyununu beğenmedim zaten:D
Aynen Hamza Grafikleri onemli ama benim Pc Ghost Reconda 14 cü bölümü gecemedim ormanli bi yer cok agac var kasio silah sIkarken mermi 2 saniyede zor cikio silahtan :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben zaten single player severim, güzel o zaman :)

Şimdi korsana teşvik etmek gibi olmasın ama multisini oynamayacağın, birkaç saat oynayıp bitireceğin oyuna para verilmez bana göre hocam. İndir gitsin derim. Tabi çok beğenmek, yapımcıya destek olmak istemek, oyunun çok ucuz olması gibi ya da başka özel bir anlamı yoksa. :) Sondaki havaalanı sahnesi (özellikle müziği) dışında aklımda kalan bir şeyi yok oyunun.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi korsana teşvik etmek gibi olmasın ama multisini oynamayacağın, birkaç saat oynayıp bitireceğin oyuna para verilmez bana göre hocam. İndir gitsin derim. Tabi çok beğenmek, yapımcıya destek olmak istemek, oyunun çok ucuz olması gibi ya da başka özel bir anlamı yoksa. :) Sondaki havaalanı sahnesi (özellikle müziği) dışında aklımda kalan bir şeyi yok oyunun.

Valla hocam belki haklısın ama bazen çok kafama takılmıyo değil, kendimi rahatlatacak bi sebep de bulamadığım zaman çok moralim bozuluyor huzursuz oluyorum. Belki abartıyorum belki de doğru yapıyorum onu bilmiyorum :D

Genellikle dizi izlerim o yüzden film pek izlemem, dizi ne de olsa tvden çekilip koyuluyor, amerikan tvsine reyting kazandıramayacağıma göre izle gitsin. Kafamda böyle saçma saçma şeyler var :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aynen Hamza Grafikleri onemli ama benim Pc Ghost Reconda 14 cü bölümü gecemedim ormanli bi yer cok agac var kasio silah sIkarken mermi 2 saniyede zor cikio silahtan :D
bilemiyorum bence sen bu sorunla alakalı bir konu aç dediğin oyunu ilk senden duydum :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=195265]Ben Kenobi[/MENTION] , hocam oyun incelemeniz çok başarılı olmuş. Yani, kadıköy'ün sorduğu soruya karşılık cevabınız tam inceleme olmuş.

Eğer varsa merakınız oyunlara ki var gibi görünüyor. Oyun incelemeleriniz olsa güzel olur. Bir sitede tek bir kişi oyun inceleyecek diye bir kaide yok.

Sizden beklerim böyle güzel bir inceleme :)