- Reaksiyon puanı
- 3,156
[video=youtube;YbugI_ZraFY]http://www.youtube.com/watch?v=YbugI_ZraFY[/video]
Toplam 3 saat 16 dakika
Toplam 3 saat 16 dakika
Oynanış süresi uzun.
Ben 8 saat oynayarak medium seviyede 3 günde bitirdim. (medium üstünde 3 seviye daha var, mediumdan önce ise easy var)
Oyunun sarması tabi bu tür oyunları biraz da sevip sevmemeye bağlı.
Online oyun oynayan kesmin oynayacağı bir tür değil Max Payne ve benzeri oyunlar.
Multiplayer'ı da var ama uzun süreli oynama için değil, zaman geçirmek için.
İçerisinde sanatsal bir yönü olan oyunlar. Örneğin Half-Life 2 gibi...
Max Payne serisinin senaryosu tartışılmaz çünkü oyundan filme geçirilen benim bildiğim 3 yapım var.
Max Payne, Hitman, Ölümcül Deney.
Daha da karar veremediysen üstteki videonun ilk birkaç dakikasını izle, ona göre karar verirsin.
aynen bende singlecıyımBen zaten single player severim, güzel o zaman![]()
aynen bende singlecıyım![]()
aynen azcık 1.6 oynıyım dedim yok hile yapanı mı desem bağlantı koptumu desemDimi yok serverla bağlantınız koptu yok bilmem ne derdi yok, sürekli ölüp bekleme derdi yokBiraz Crysis 2 yapayım dedim bi kere takımımda 1. oldum gerçi benim 1. olduğum takımın kazanması mümkün değil, (o örgüt ibrahime kaldıysa örgütten bile sayılmaz misali)
. Sunucuyla bağlantı gitti uçtu gitti XP puanlarım.
bence konusu güzel olan her oyun mesela ben spec ops the line ı bf3 den daha çok beğendim bence oynanış ve grafikler önemli ama daha da önemlisi konuEn iyi Oyun Kendi Dusuncem olarak GTA serisi.
Aynen Hamza Grafikleri onemli ama benim Pc Ghost Reconda 14 cü bölümü gecemedim ormanli bi yer cok agac var kasio silah sIkarken mermi 2 saniyede zor cikio silahtanaynen azcık 1.6 oynıyım dedim yok hile yapanı mı desem bağlantı koptumu desem
bu işlerde ps3 pcden bir adım önde bizim arkadaş galaxy mini telefonunun internetinden mw3 kasıyor
nasip olursa yazın bende alıcam
bence konusu güzel olan her oyun mesela ben spec ops the line ı bf3 den daha çok beğendim bence oynanış ve grafikler önemli ama daha da önemlisi konu
ve gta bu işi iyi beceriyor
rockstar games in sadece la noire oyununu beğenmedim zaten![]()
Ben zaten single player severim, güzel o zaman![]()
Şimdi korsana teşvik etmek gibi olmasın ama multisini oynamayacağın, birkaç saat oynayıp bitireceğin oyuna para verilmez bana göre hocam. İndir gitsin derim. Tabi çok beğenmek, yapımcıya destek olmak istemek, oyunun çok ucuz olması gibi ya da başka özel bir anlamı yoksa.Sondaki havaalanı sahnesi (özellikle müziği) dışında aklımda kalan bir şeyi yok oyunun.
bilemiyorum bence sen bu sorunla alakalı bir konu aç dediğin oyunu ilk senden duydumAynen Hamza Grafikleri onemli ama benim Pc Ghost Reconda 14 cü bölümü gecemedim ormanli bi yer cok agac var kasio silah sIkarken mermi 2 saniyede zor cikio silahtan![]()