Max 450 TL Modem Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZedLeeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZedLeeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar,genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum benim için ping önemli.Ona göre bana güzel bir modem önerebilirmisiniz ? Son olarak kablosuz bağlantının da güzel olması lazım evde bir kaç kişi kablosuz bağlanıyor şimdiden teşekkürler.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Merhaba arkadaşlar,genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum benim için ping önemli.Ona göre bana güzel bir modem önerebilirmisiniz ? Son olarak kablosuz bağlantının da güzel olması lazım evde bir kaç kişi kablosuz bağlanıyor şimdiden teşekkürler.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Modem önemli ancak senin internet paketinde önemli 100 mbps internet için 400 mbps modem önericek değiliz

EfsaneFenomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En iyi f/p ürünü şu anda zyxelin 3625 modeli hocam. Gözün kapalı güvenerek alabilceğin tek cihazdır. Arkadaş asus önermiş ama hiç bir şey yazmadan bütün portları gigabit ve zyxelde 4 adet port mevcut. Ek olarak tam fiber destekli ve anten gücü 5 dbi daha fazla. Gömülü 20 dbi anten mevcut. Kurulumu kolay ve 3 yıl garantisi mevcut.