Arkadaşlar 24- 27 inç 144 ya da 165 Hz monitör alacağım en fazla 4200-4300 lira bütçem var önerileriniz nelerdir. Öncelik 27 inç bu arada. TN panel olmasını istemiyorum.
bende ilk bunu almayı düşünüyordum ama yorumlarına incelemelerine falan bakınca iyi bir monitör olmadığını gördümSamsung 27" LS27AG320NUXUF 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" LS27AG320NUXUF 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 27" LS27AG320NUXUF 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" LS27AG320NUXUF 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA Gaming Monitör en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar 24- 27 inç 144 ya da 165 Hz monitör alacağım en fazla 4200-4300 lira bütçem var önerileriniz nelerdir. Öncelik 27 inç bu arada. TN panel olmasını istemiyorum.
Ben kullanıyorum kesinlikle size de tavsiye ederim.bende ilk bunu almayı düşünüyordum ama yorumlarına incelemelerine falan bakınca iyi bir monitör olmadığını gördüm
güzelmiş![]()
Asus TUF VG279Q1R 27" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF VG279Q1R 27www.n11.com
Hayırlı olsun güle güle kullan.![]()
benimde aşırı hoşuma gitti ama işte yorumları okuyunca içime şüphe düştü soğudum yaBen kullanıyorum kesinlikle size de tavsiye ederim.![]()
27 den vazgeç o zaman.güzelmişbunun VA paneli olan yok mu acaba biraz daha uygun olsa da mouse da aradan çıkarsam
![]()
Soğumanıza gerek yok, gönül rahatlığıyla alabilirsinizBenimde aşırı hoşuma gitti ama işte yorumları okuyunca içime şüphe düştü soğudum ya![]()
tekrardan inceleme yapayım şubelerde açık olarak koyulan var ordan da bakayım bi ghosting testi falan yapayım. eğer ki tekrardan içime sinerse alırım. Teşekkür ederim önerin içinSoğumanıza gerek yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz![]()
Üstteki fiyatı yüksek yine aynı yere geliyorsunuz.aklımda bu ikisinden biri var. İlkini çok önerdiler arada kaldım bende